Iako u familiji ima za snajku folk divu Seku Aleksić, to očito Rolandu Piljikiću nije bilo dovoljno, pa je i pored toga što je oženjen poželeo da, poput rođenog brata Veljka, i on „mazne“ pevačicu. Kako „Alo!“ saznaje iz dobro obaveštenog izvora, Roland Piljikić je još uvek oženjen, i to izvesnom Snežanom. - Roland i Snežana žive u Cirihu. Deset godina su u braku i imaju petogodišnju devojčicu - kaže naš odlično obavešten izvor i dodaje:

- U junu ove godine supružnici Piljikić imali su bračnu krizu, kojoj je kumovala Biljana Sečivanović, jer je Snežana saznala da je suprug vara sa „Grandovom“ pevačicom, pa je odlučila da uzme stvar u svoje ruke.
 Ne želeći da stoji na putu Sečivanovićevoj, Snežana se povukla sa „bojišta“ i zajedno sa ćerkicom otišla iz porodičnog doma. Čim se jedna iselila, druga se uselila, pa Biljana često skokne do Ciriha, gde uživa u Rolandovoj ljubavi. Piljikići su još uvek u zvaničnom braku, te Biljani ništa drugo ne preostaje nego da čeka svog dragog da se razvede. Pevačica i Veljkov brat upoznali su se preko prijatelja na jednom njenom nastupu i odmah su se dopali jedno drugom. Razmena brojeva telefona i učestali SMS-ovi bili su povod da poznanstvo preraste u nešto više. Iako je već čitavu deceniju u braku, Roland je odlučio da napusti ženu i dete i započne novu stranicu u svom životu sa pevačicom. Nije ni prvi ni poslednji! Biljana: Moj dečko jeste nečiji brat! Biljana Sečivanović je povodom ove priče rekla za „Alo!“:
- Imam dečka već duže vreme. A nečiji brat jeste, ali čiji je brat, neću vam reći. Idem sada na put. Verovatno u Cirih!

Supruga Snežana: Biljana je jedan od razloga Rolandovog i mog razlaza!
 U ekskluzivnoj izjavi za „Alo!“, Snežana Piljikić priznaje da je Biljana Sečivanović kumovala krizi u njenom braku, koji će se najverovatnije završiti razvodom. - Roland i ja smo se rastali i predali zahtev za razvod u sudu. Biljana Sečivanović je na neki način razlog naše rastave, mada i ne mora da znači. Kada se ljudi rastanu, razlozi su brojni. On je bio moj muž, oni su započeli vezu i to je to. Imamo jedno dete, a u braku smo bili 10 punih godina. Živeli smo u blizini Ciriha, potom sam se ja vratila u kraj u kome sam odrasla, u drugom delu Švajcarske. Napustila sam zajednički dom sa detetom. Još uvek smo u braku, a Biljana je bila u vezi sa mojim suprugom i pre nego što sam ja napustila naš dom. Više mi nije teško da pričam o tome. Oni su sad bili u Beogradu, mogli ste i da ih sretnete - ispričala je još uvek aktuelna gospođa Piljikić za „Alo!“. Sekin spot večeras u „Grand šouu“! Visokobudžetni spot Seke Aleksić, sniman čak četiri dana u Đavoljoj varoši za pesmu „Soba 22“, biće premijerno prikazan večeras u emisiji „Grand šou“. Nakog premijere, spot će biti prikazan i u nedelju, 15. avgusta, u emisiji „Grand hitovi“, a potom i 18. u „Grand paradi“. Inače, televizijska promocija „Sobe 22“ bila je odlagana zbog bolesti reditelja spota Vedada.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар