Zlobnici bi rekli da jedan porok uvek povuče i drugi, a atraktivna pevačica Ana Nikolić proteklih dana daje za pravo zlobnicima, te je osim što je potvrdila da neće ostaviti alkohol, šokirala i izjavom da je bila ljubavnica jednog oženjenog kolege!

– Da, tačno je da sam bila švalerka jednog oženjenog kolege. Pa znate li otkad je ta afera? Tek sad ste otkrili?! - ironično je izjavila Nikolićeva za nedeljnik „Skandal“ i iako nije demantovala informaciju, nije želela da otkrije o kojem kolegi je reč. „Devojka od čokolade“ je u intervjuu priznala i da neće ostaviti alkohol, uprkos činjenici da kad god ga konzumira završi ili u novinama ili u zatvoru.
- Teško da ću ostaviti alkohol jer volim da popijem. Zato više ne izlazim. Uvek osvanem ili u novinama ili u zatvoru - požalila se Ana, koja ipak tvrdi da će joj će joj organi zakona i reda oprostiti prošlogodišnje privođenje kada je uhvaćena za volanom u alkoholisanom stanju.
- Suđenje nije ni počelo, mislim da će mi sve oprostiti - mišljenja je kontroverzna pevačica, koja je pre nekoliko dana uslikana na jahti sa novim dečkom, navodno bogatim ruskim biznismenom, ali o tome ipak nije htela da priča. Njena dela ionako govore više od reči! ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар