Učesnik rijalitija “Operacija Trijumf” i "Farma Srbija" Nikola Sarić Sajko, posle početne slave i armije fanova koju je stekao, jedva sastavlja kraj sa krajem.Sajko



Iako je Nikola imao dosta zapažene koncerte sa kolegama iz OT-a, i učestvovao na Farmi, izgleda da mu ti honorari nisu pomogli da obezbedi ni osnovnu egzistenciju.

-Tačno je da jedva preživljavam! Nemam ni televizor. Srećom, devojka mi je uspešna, pa mi pomaže u ovim “crnim danima”. Naravno šalim se, mada televizor zaista nemam, prosto ne volim da ga gledam. Inače, što se tiče moje karijere, nažalost još uvek nemam konkretne informacije hoće li moj album ugledati svetlost dana. Naime, on je snimljen pre godinu i po dana, ali ljudi iz Emoušna nisu ispoštovali dogovore. Iako je trebalo da mi objave album oni su se oglušili o sve, pa i posle izvesnih pravnih preganjanja, nisam uspeo da se izborim za ono što mi je obećano. Odustao sam od pokretanja daljih tužbi protiv njih, i rešio da uskoro postavim ceo album na neku socijalnu mrežu sa koje će poštovaoci moje muzike moći da ga skinu besplatno- rekao je Sajko.

Izvor: Puls-online


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар