Ovih dana dosta se govori o "žurki devedesetih", koja će se održati u Beogradskoj areni 8. oktobra. Na njoj će se naći i učesnik rijalitija "Farma Srbija" Gagi Đogani i dr Igi i učesnica rijalitija "VIP Veliki Brat" Anabela Bukva...

Gagi Đogani



Gagi Đogan i, tačnije "Funky G", na listi je onih koji će nastupiti na "žurki devedesetih" koja će se održati u Areni. Bez obzira na to što je njegov brat Đole odbio da nastupi sa svojom grupom, Gagi je pristao i posle više od dve godine nastupiće sa svojom bivšom suprugom Anabelom:

Anabela Bukva

- Polako počinju pripreme za koncert. Nastupamo Anabela i ja zajedno, prvi put od kada smo se razveli. Ima više od dve godine. Čuli smo se, ona je pristala i ja sam pristao. Glupo bi bilo da se na žurki devedesetih pojavim bez nje. Što se Đoleta tiče, ne branim ga ali ako je dobio bolju ponudu, to poštujem. Mislim da u ovoj situaciji nije toliko bitan novac, koliko je bitno što smo svi tu zajedno i što je to Arena. Nisam ga pitao što ne nastupa, ali on najbolje zna da li treba- kaže Gagi Đogani.

Izvor: Puls-online


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар