Nakon što su za naš list ekskluzivno obnarodovali da su ponovo zajedno, Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak iskoristili su prvu priliku da se konačno sretnu u Beogradu i dokažu da ljubav ne poznaje granice!

Naime, vešto oko našeg paparaca ovekovečilo je Srbina i Hrvaticu dok su šetali prestonicom. Po osmehu koji nije silazio sa Marijaninog lica, dalo se zaključiti da su golupčići i te kako srećni, a njena ruka, koja je nonšalantno bila prebačena preko Nemeša, govori da su njih dvoje, i pored svega, ipak oprezni. U želji da ne privlače pažnju, par se kamuflirao tamnim naočarima, ali se i pored toga videlo da njih dvoje zrače srećom i pozitivnom energijom. Kada je šetnja završena, Nemeš je svoju dragu smestio u automobil, pa su se odvezli u nepoznatom pravcu.
S obzirom na to da su se Nemeš i Marijana nedavno pomirili, pobednica „Velikog brata“ iskoristila je prve slobodne trenutke kako bi se posvetila svojoj ljubavi. S obzirom na to da im je ovo prvi susret posle izlaska iz kuće „Velikog brata“, Marijana i Nemeše vreme uglavnom provode kod njega u stanu, kujući planove za budućnost, a nedoumice i nesuglasice koje su ih u prošlosti zadesile uspešno su prevazišli.
U nameri da ih nagovorimo da svoje utiske podele sa nama, pozvali smo golupčiće, ali oni nisu bili dostupni do zaključenja ovog broja. No, ne zameramo im. Sigurno je da su imali pametnija posla od razgovora sa novinarima!

Marijana: Moja ćerka je sa ocem!
Marijana, koja se juče nije javljala na pozive, pre nekoliko dana je otkrila za hrvatske medije da je kod svog dragog.
- Nemate pojma pod kojim sam pritiskom i inače, a pogotovu poslednjih dana. Moja ćerka je sa svojim ocem, koji je nedavno došao u Hrvatsku. Pokušavam da izbalansiram svoj emotivni život s brigom o ćerkici, jer mi je ona, naravno, važnija. Trudim se da pronađem mir i da izađem svima u susret, ali sam nekako uvek pogrešno shvaćena. Nadamo se najboljem i samo želimo da budemo srećni - izjavila je Marijana, a što se tiče obnavljanja veze sa zgodnim Požarevljaninom, to je ovako prokomentarisala:
Reći ću vam da je Nemešu i meni lepo zajedno. Veliki pozdrav iz Beograda!

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар