Para nikad dosta! Nakon što je pop pevačica Nataša Bekvalac uživala nekoliko dana u luksuznom hotelu na Crnogorskom primorju koji je papreno platila, navodno joj je ponestalo love, pa se smestila kod prijateljice u pansion znatno nižeg ranga.

- Čim se vratila s Ibice, Nataša se sa sestrom Kristinom i njihovom decom uputila u Crnu Goru, gde su nekoliko dana uživale u luksuznom hotelu - kaže naš izvor i dodaje:
- Pošto je, kako se priča, gotovo sve pare spiskala u Španiji i na luksuznom odmoru na Svetom Stefanu, Nati je ponestalo love, pa je bila primorana da se zadovolji hotelom nižeg ranga.
S obzirom na to da joj je drugarica menadžerka u jednom takvom objektu, ona je Bekvalčevoj ponudila da bude kod nje i to za džabe. Pevačica se, čujem, nije dvoumila, već je oberučke prihvatila ponudu svoje drugarice odlučna u nameri da se sunča i kupa do kraja sezone - završava naš izvor.
Kako bismo proverili ovu informaciju, poslali smo SMS Nataši Bekvalac, ali ona nije odgovorila do zaključenja ovog broja.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар