Između Saše Popovića i vođe Trećeg rajha razlike gotovo i da ne postoje smatraju fanovi Milana Stankovića, a ovo je navodno potvrdio i sam pevač. Naime, novi zaplet na relaciji Saša Popović-Milan Stanković dogodio se kroz parodiju koju su fanovi „plavog čuperka“ postavili na „jutjub“. Tu su navodni bes direktora „Granda“ prikačili Adolfu Hitleru u klipu iz filma „Pad“, a ovo je, ako je verovati potpisu, podržao i sam Milan kada je sve nazvao „velikom istinom“ na „fejsbuk“ stranici svojih fanova.
- Ha, ha, ha! Genijalno!
Hvala na ovom snimku! U naslovu piše da je parodija, a zapravo je najveća istina. Pozdrav svima! Milan - komentar je koji stoji ispod video-klipa.
A u montiranom snimku koji je izazvao brojne komentare, Hitler se ni kriv ni dužan našao u ulozi Saše Popovića, kome su Milanovi fanovi u usta stavili izjavu da je stopirao album Radmile Manojlović, kao i da je o Stankoviću pričao laži u medijima. Evo šta kaže „Hitler“:
- Kako ću tog dečka pogledati u oči?! Izbegavam ga već mesecima! Kako vam to nije jasno?! A pored svega toga, onom pesmom „Perje“ je osvojio publiku i ja tu ne mogu ništa... Stopirao sam Radin album, jednom, dvaput, triput! - izgovara u parodiji Saša kroz Hitlerova usta, a zatim nastavlja.
- Da li vi znate kako je to kad svake godine dovodite nove pevače, a ljudi opet samo žele Radu! Kao da je ceo svet odlepio za njom... A tolike pare sam mogao na njima da zaradim... Slao sam sve pevače u „Farmu“, „Dvor“... i opet ništa! Zato ih muzem koliko mogu, a posle neka idu da čuvaju ovce! I šta sada da radim? O njihovim karijerama sam odlučivao ja, samo JA! To je sve po ugovoru! - još jedna je od tvrdnji koju je izrekao navodno Popović u klipu da bi potom rekao kako govori laži o Milanu za novine.
- A toliko sam laži napričao o njemu... I to u svim novinama. Ne znam više šta da izmislim i opet ne vredi... Dosta mi je više i onih krasiva! Moj projekat se raspada. Ali, bar, sam na najgledanijoj televiziji... na „Pinku“... Najjači smo... Biće „Zvezde Granda“ opet zabavne ljudima jednoga dana. Nećemo morati snimati samo prve redove da izgleda da je „Arena“ puna - urla Hitler.
U želji da proverimo da li zaista smatra da je njegov još aktuelni direktor poput osvedočenog zlikovca, pozvali smo Stankovića, ali se on nije javio do zaključenja ovog broja.

Saša Popović: Uživam bez estrade!
Saša Popović, koji je trenutno na odmoru u Italiji, za „Alo!“ tvrdi da ga estrada trenutno ne interesuje, pa tako ni komentarisanje parodije: - Na odmoru sam i verujte da uživam bez estrade. Pozdrav - odgovorio je direktor „Granda“ za naš list kada smo mu predočili da je njegove umetnute izjave iz parodije Milan označio potpuno istinitim. Izvor: Alo ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар