Dok Svetlana Ražnatović leto provodi zatočena i okovana čuvenom nanogvicom u svojoj vili na Dedinju, Anđelina Džoli proučava njenu biografiju noseći se mišlju da srpsku folk divu ovekoveči na velikom platnu! Naime, kako „Alo!“ saznaje od jednog člana ekipe iz Srbije koja je učestvovala u snimanju njenog rediteljskog prvenca „Zemlja krvi i meda“, holivudskoj lepotici privukla je pažnju sudbina udovice Željka Ražnatovića Arkana:
- Anđelina se dok je režirala film koji govori o dešavanjima na našim prostorima zainteresovala za Balkan, pa je tako uočila i da je Ceca najpopularnija pevačica, ne samo u Srbiji, već i u svim bivšim jugoslovenskim republikama.
Naročito joj je bilo zanimljivo to što Cecu slušaju i Hrvati i Bošnjaci iako je njen suprug ratovao protiv njih - otkriva naš izvor, koji je imao prilike više puta da razgovara s Anđelinom, i objašnjava zbog čega je supruga Breda Pita poželela da glumi najčuveniju zatvorenicu na Balkanu:
- Anđelina je prvo, boraveći u Sarajevu, imala prilike da čuje Cecinu muziku, pa se raspitala o njoj. Potom je videla njene fotografije i spotove na „jutjubu“ i odmah je uočila da između nje i Cece postoje sličnosti - obe su tamnokose i vitke, bujnih grudi i punih usana, približnih godina, pa je jasno da bi se to moglo odlično iskoristiti na filmu. Osim toga, dopalo joj se što je Ceca majka, budući da je i sama porodična žena, a zanimljiva je i podudarnost njihovih horoskopa - obe su Blizanci i obe su rođene u junu (Anđa 4, a Ceca 14. juna, prim. aut.) - ističe naš izvor. Sve to, fakat, ne bi bilo dovoljno, da se Džolijeva nije ozbiljno nameračila da se bavi temama kakvih dosad nije bilo u američkom filmu:
- Anđelina je stekla status superzvezde, pa sada, kao i njen muž, želi da se bavi samo projektima koji je zaista zanimaju, a biografski filmovi su uvek izazovni, pogotovo kada je u pitanju ličnost sa tako uzbudljivom životnom pričom kao što je Cecina. Ukoliko odluči da realizuje film o njenom životu, Anđa bi, osim što bi igrala glavnu ulogu, verovatno bila i iza kamere, jer želi da sve konce drži u svojim rukama. Uprkos tome što je pretrpana obavezama, pošto gaji šestoro dece i snima filmove širom sveta, puna je energije i želi da se dokaže na svim poljima. Što se scenarija tiče, Anđelina ne želi da se oslanja na internet i novinske članke iako podataka o Ceci ima dosta i na engleskom jeziku, već namerava da, kad nađe vremena, upozna našu zvezdu. Interesantan joj je i podatak da je Ceca sada u kućnom pritvoru posle kog planira koncerte širom sveta. Sve to je odličan materijal za film - zaključuje naš sagovornik.
Ako Anđa bude rešila da realizuje svoje ideje, verujemo da ni Ceca neće imati ništa protiv. Uostalom, tako će imati priliku da upozna i Breda Pita! A i zarada od autorskih prava sigurno neće biti zanemarljiva. O slavi da i ne govorimo! Uostalom, Balkan joj je odavno postao tesan!

Cecina ćerka peva Karleušine pesme!
Anastasija Ražnatović rešila je da krene stopama svoje majke, pa je svoj raskošni talenat za pevanje podelila sa hiljadama ljudi na sajtu „jutjub“. Cecina naslednica prepevala je pesmu Olje Karleuše „Polje kamilice“ i postavila je na popularni sajt. Pored ove pesme, Ražnatovićeva je okačila i nekoliko klipova, gde u duetu sa svojom drugaricom izvodi još nekoliko pesama. - Pevam samo deo pesme Olje Karleuše „Polje kamilice“, inače jedne od mojih omiljenih pesama - napisala je Anastasija.

Ceca zanemela!
Folk pevačica nije želela da se oglasi u javnosti povodom najave da holivudska diva snima film o njenom životu. U pres službi Ražnatovićeve nisu imali komentar na ovu informaciju, pa smo ostali uskraćeni šta Ceca misli o ideji da je na filmskom platnu predstavlja slavna Anđelina Džoli.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар