Pop pevačica Marija Šerifović otkriva svoje utiske sa prvog zajedničkog letovanja sa polubratom Danijelom Pavlovićem u Egiptu i kaže da je, iako joj sada ljubav nije prioritet, uživala u pažnji jačeg pola.

Pop pevačica Marija Šerifović protekle nedelje vratila se sa dvonedeljnog letovanja iz mesta Abu Saba u Egiptu, a društvo na putovanju joj je pravio polubrat Danijel Pavlović. S obzirom na to da je reč o njihovom prvom zajedničkom odmoru, muzička zvezda i njen brat i kolega iskoristili su svaki dan predaha da se istinski relaksiraju i uživaju, piše Story. Marija trenutno ne traga za ljubavlju, ali priznaje da je uživala u pažnji suprotnog pola.
- Bilo je udvaranja, ali sve je ostalo samo na tome jer sam im na kulturan način pokazala da nisam raspoložena za upoznavanje. Mentalitet ljudi koji žive u Egiptu je takav da oni ne odustaju lako. Bila sam korektna, pa su shvatili da je bolje da u meni vide samo turistu koji je došao da se odmori i uživa - kaže Marija.

Marija nije pristalica letnjih avantura, iako smatra da se na moru dešavaju čuda.
- Leto čuda čini. Ne pamtim da sam i kao tinejdžerka imala neku letnju avanturu ili ljubav na moru, pa mislim da bi bilo sumanuto da to počnem da radim sa 27 godina. Trenutno nisam u životnoj fazi kad tragam za ljubavlju i nemam energiju za zaljubljivanje. U ovom periodu svoje emocije sam stavila na pauzu. Ne želim da neko pomisli da mi je ljubav najmanje bitna stvar, ali trenutno ne mogu da se bavim tim stvarima.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар