Nakon svih skandala, slomova i pokušaja da oživi prerano ugašenu karijeru, Britni Spirs se vraća!

Prvi poduhvat vraćanja Britni Sprirs na muzičku scenu je učestvovanje u najavnoj špici za MTV video muzičke nagrade koja će premijerno biti predstavljena 28. avgusta. Pevačica u spotu izgleda zategnuto i seksi, a iz njenog tima navode da je do toga stigla tako što je mesecima svako veče naporno vežbala i igrala.

Britni će ovim spotom sigurno da zacementira svoj povratak, a itneresantno je da se, osim nje, u špici pojavljuju sekvence sa Majkl Džeksonom, Dženet Džekson i Madonom.

Da ume da se našali sa sobom, Britni će pokazati i ovoga puta, s obzirom da je MTV - ju dozvolila da u špici, na kraju, pročitaju šaljiv omaž o njenoj karijeri, prenosi Blic.

Ovaj spot su samo prvi Britnini koraci. Nju već na jesen čeka evropska truneja na kojoj će se pridružiti tinejdž zvezda Džo Džonas.

- Ovo je ostvarenje svih mojih snova! Britni je bila prva zvezda čije sam postere lepio na zidovima, i prva pevačica čiji sam CD kupio. Smešno je kada pomislim da je bila zalepljena na mom zidu, a sada ćemo zajedno da nastupamo, rekao je 21-godišnji Džo.

Inače, iza kulisa poslovnih planova Britni Spirs je pod potpunom kontrolom svojih roditelja. Iako ima trideset godina i dvoje dece, o pevačici, posle svega, brine njen otac koji joj je ovih dana čak oduzeo mobilni telefon.

- Njenoj porodici je tako lakše da je kontrolišu, ispričao je izvor upoznat sa Spirs porodicom.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар