Predstavnici četiri srpska grada u drugom ciklusu serijala “Maldivi, više od igre”, odlučni da šou na Hepi televiziji bude njihov šou. Iscrpljeni od igara, trčanja, plivanja, pranja, čioošćenja, spuštanja, podizanja zastave, nervozni zbog bubica, poručili su Hepi televiziji da im se odmah ispune zahtevi, ili će stupiti u štrajk!
"Tražimo alkohol, daljinski za zastavu, umesto trave pesak, da bi moglo da bude 'sex on the beach'", njihovi su zahtevi.
Dalje, traže poveze za oči, slavuje, muški striptiz, spavanje do 14 sati, pena parti, erotski maser, kondome, playstation, zidni sat, telefon, ljubimce, espresso, frizera…
"Mislili smo da je ovo lakše", kaže Anamaria Brdar iz Novog Sada: "Ustajemo rano, jurimo, borimo se, uveče padnemo umorni, jedva se družimo, ako ostanemo do kasno, rano se teže dižemo… Sve ima svoju čar, prelepo je, ali nije lako."
"Šta si mislila, zvezda se postaje lako?", dobacili su mladići iz letnjikovca: "Ni pare ne padaju s neba. Deset hiljada za grad je velika suma. Ko preživi, pričaće." Nije ostalo rešeno do kraja - da li su se šalili, ili su ozbiljno hteli da štrajkuju.

Izvor: Novosti.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар