Takmičarka koja se plasirala u Top 12 ovogodišnjeg takmičenja za "Zvezde Granda" i ćerka pevačice Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića, Jelena Vučković, provodi radno leto na Crnogorskom primorju. Smeštena u malom mestu Blizikuće, danju uživa na bazenu vile u kojoj je smeštena sa ostalih 11 finalista ovog takmičenja, a noću uglavnom radi.
Iako su je mnogi proglasili za jednu od najzgodnijih iz ovogodišnjeg serijala, Jelena za Press otkriva da ipak nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom. "Po završetku radne sezone, u oktobru, planiram da uzmem mini-odmor i povećam grudi silikonima na jednoj beogradskoj klinici. Tada ću biti zadovoljnija svojim izgledom."
Da li to znači da su joj postali mali silikoni koje sada ima? "Ne, jer ja nemam silikone. Do sada nisam ništa radila na sebi. Cela sam prirodna iako mnogi misle da već imam silikone. Da sam ugrađivala grudi, ne bih valjda uradila ovako male kao što su sad."
Da li joj je neko sugerisao ili je sama odlučila da to uradi? "Ljudi i okolina svašta sugerišu, ali ja sam sama donela odluku. To ću uraditi isključivo zbog sebe, da bih se sama sebi više sviđala i tako bila u potpunosti zadovoljna."
Koga sluša kada su u pitanju saveti o karijeri i ima li stilistu? "Slušam ljude iz „Granda" i svoju porodicu, majku i oca prvenstveno. A može se reći da mi je stilista sestra Zorana jer prati i voli modu. Ne dozvoljava mi duge haljine, koje sam donedavno stalno nosila. Sad ih ni ja više ne volim. Tako se sada najpoželjnije osećam u mini haljini sa velikim dekolteom."
Kakve devojke joj se najviše dopadaju? "Ne preferiram isti pol, mada umem da se okrenem kad mi se neka baš svidi. Obratim pažnju na devojke sa dugom negovanom kosom, a pre svega na dame sa stilom."
Budući da je u dugoj vezi, da li je padala u iskušenje da prevari dečka i kako on reaguje kada joj se momci udvaraju? "Naša veza traje sedam godina i dugo živimo zajedno. Kod nas je sve išlo polako, tako da smo sve faze zajedno prolazili. Volimo se mnogo. Slabo mi se momci udvaraju jer skoro da i ne izlazim. Iako je on iz građevinske struke i po svaku cenu hoće da ostane anoniman, odlično se razume u estradu. On me tera da se sredim i kad mi nije do toga."

Izvor: Press

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар