Pevačica Ivana Šašić ogorčena je jer se na Youtube pojavila demo verzija njene pesme "Skini me" u izvođenju Rade Manojlović!
Numeru je prvobitno trebalo da snimi "Grandova" uzdanica, ali odustala je nje i pesmu je uzela Šašićeva. "Sigurna sam da to nije učinio niko od mojih saradnika i jedino logično objašnjenje je da je to uradila Rada ili neko iz njenog tima. Kad otkrijem ko je biće veselo! Skupo sam je platila i mnogo sam besna", rekla je Ivana i dodala: "Pretpostavljam da je Radi trebala medijska pažnja, jer nema novi album. Ovo je ružan način da to postigne."
Pesme kod Damira Handanovića koštaju od 3.500 do 5.000 evra, pa nije ni čudo što je Ivana ljuta. Rada nije odgovarala na pozive novinara, kao ni na SMS poruke. Sa druge strane, Damir Handanović, autor pesme "Skini me", o svemu ovome kaže: "Rada je kod mene snimila demo verziju, a četiri meseca nije došla da plati. Kako se Ivana oduševila čim je čula numeru, smatrao sam da nema potrebe više da čekam. Pesma je skinuta s Jutjuba, idemo dalje. Uprkos komentarima da sam ja objavio taj snimak, tvrdim da mi ovakva reklama ne treba."



Izvor: Puls

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар