Dugogodišnji prijatelj Svetlane Cece Ražnatović, Saša Vidić, otkriva kako najveća srpska folk zvezda provodi svoje prve dane u kućnom zatvoru. Na početku razgovora za Press jedan od najtalentovanijih domaćih kreatora tvrdi da, otkada su joj stavili narukvicu na nogu, Ceca ni u jednom trenutku nije depresivna već vreme upotpunjava šalama na sopstveni račun.

- Kada god je pozovem na mobilni telefon, ona mi odbrusi: „Sale, što me ne zoveš na fiksni?” – kroz smeh započinje Vidić priču o svojoj prijateljici.

- Čuje se samo sa najužim krugom prijatelja i većinu razgovora ona okrene na šalu na svoj račun. Tokom života ona je prošla mnogo veće golgote, a ovu će uz nesebičnu podršku svoje dece i prijatelja proći još lakše. Ni u jednom trenutku Ceca nije depresivna, niti se u njenim očima trenutno mogu videti, tuga, bes, nezadovoljstvo. Ta žena jednostavno ne zna za strah – iskreno priča kreator, koji smatra da će Ražnatovićeva tek sada uvideti ko su joj pravi prijatelji.

- Kao svaki normalan čovek, i ona se teško privikava na konstantno sedenje u kući! Nas dvoje se čujemo svaki dan i normalno je posećujem kao i dosad. Međutim, ponekad izolacija ovakvog tipa može da bude i korisna. Njena situacija nije društveno prihvatljiva, ali je zato sjajan filter za lažna prijateljstva. Naravno, to ne važi za nas koji smo uvek bili pored nje, ali u ovim trenucima ona će shvatiti ko je uz nju kad je najteže – smatra Saša, i otkriva kako Cecu savetuje da se oblači u kućnom zatvoru.

- Ona je uvek u trendu, a zbog vrućine trenutno je u pamučnim topovima, dok trenerke kombinuje sa raznobojnim majicama! Ona obožava farmerice, pa njih često i nosi. Pored toga, redovno se neguje i vežba – kaže Vidić.

Kreator se osvrnuo i na period kada je pevačicu jedva uspeo da nagovori da izađe iz kuće.

- Bilo je perioda kad ju je jako teško bilo nagovoriti da izađe iz kuće! Ona je, pre svega, porodična žena i nikada nije bila kraljica splavova ili zatvaranja prestoničkih diskoteka. Većinu izlazaka smo inicirali mi, njeni prijatelji, da bismo je izvukli iz kuće jer je bez nje u provodu dosadno. U društvu u kojem se ona pojavi samo su šala i smeh – otkriva Saša, koji se plaši da će ipak neki ožiljci koje je njegova prijateljica stekla tokom teških godina ostati doživotno urezani.

- Da ne bude da ceo ovaj razgovor ide u pravcu „kako vojvoda kaže, tako sedlar odgovara”, smatram da, kada sledeće godine sve ovo bude prošlo, ožiljci od raznih nepravdi stečenih tokom života mogu zauvek da ostanu urezani. Slike iz teškog perioda njoj će sigurno biti pred očima kada ostane sama i kada se priseti koliko je truda morala da uloži da bi zaštitila sopstvenu decu – zaključuje Vidić.

Izvor: Press

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 02 јул, 2011  

    Ma Ceca je jaka sve ce ona to prebroditi a kada se dobro odmori i napuni baterije mislim da joj nece biti ravne i ovako nije imala konkurenciju svako joj se divi kada prica s njom jako je iskrena prava je majka i mislim da je srecna sto je uz svoju decu nista drugo joj nije ni bitno a para ima da moze mnoge da kupi!ona je Lavica i sve ce pobediti!!!

Постави коментар