Poznato je da pevač Miloš Bojanić nikada nema strah da prokomentariše ono što mu je na umu, pa je tako odmah nakon finala “Velikog brata” i slušanja nove pesme Jelene Karleuše, rešio da iskaže svoje mišljenje o tome. Naime, kada je čuo da je Jelena rekla da njena pesma govori ljubavi, Bojanić je kao iz topa pop divu uporedio sa Marijanom Čvrljak.

- ‘Alahu amin’ znači ljubav? Kakva ljubav? Šta ta Jelena misli o neprijateljima islama i hrišćanstva kada već peva takvu pesmu? Ma ona je ista kao i ta Marijana Čvrljak, nema razlike! Kada sam video nju, Severinu i Natašu… Šta reći osim da su potpuno iste, pa su se zato i našle zajedno na tom mestu. Što se tiče Marijanine pobede, intrigiralo me je to što je cela nacija glasala za nju, a Severina kao njena sunarodnica je mudro posmatrala i ćutala - rekao je za “Alo!” Miloš Bojanić i dodao da sve četiri dame igraju na čist interes.
- Jelena, Severina, Nataša i Marijana igraju istu igru interesa! Verujte, Miloš Bojanić tvrdi to i nikada nije pričao napamet! A Karleuša, ako nije upoznata sa islamskom verom i hrišćanstvom, obećavam da ću joj pokloniti jednu knjigu da nauči sve. I to sa zadovoljstvom. Ja znam koju ljubav ona propagira i nemam ništa protiv, ali neka razmisli malo kakvu poruku ima njena pesma. To svakako nije ljubav! - istakao je Bojanić. Bojanić je naglasio da on protiv islamske vere nema ništa, ali da mora da se zna ko su neprijatelji tih ljudi i hrišćana.
- Ja nemam ništa protiv bilo koje nacionalnosti, ali pevati ‘Alahu amin’, a pri tom ne krstiti se jer ni sam ne veruješ ni u koga, tu je onda sve jasno - prokomentarisao je Miloš.
Pobednik druge “Farme” tvrdi i da je seks koji je Marijana imala sa Nikolom Nemeševićem unapred ugovoren i da o tome nema velike polemike.
- Poslata je ružna poruka mladima i drago mi je što Srpkinja nije tako nešto uradila. Ona je imala ugovoren seks u kući i to je jasno kao dan, a ja sam izbacio sve rijalitije iz koloseka, pa im onda nije jasno šta više mogu da urade kako bi bili gledani. Nažalost, ni seks im nije pomogao - zaključio je Bojanić.
- Pesma ‘Nova religija’ je za samo sedam dana postala veliki balkanski hit, i to je dokaz da su je svi narodi u regionu shvatili na pravi način. Jelena peva o religiji ljubavi koja ujedinjuje sve vere, a na ispad dotičnog neće davati komentare - izjavio je portparol JK Zoran Birtašević.


Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар