PR porodice Vajnhaus potvrdio je da će sahrana slavne pevačice biti održana danas, iako policija još uvek nije objavila zvanične rezultate obdukcije. On nije želeo da otkrije vreme i mesto pogreba, jer će, kako je naglasio, ovaj čin biti potpuno privatan, dakle samo za članove porodice. Obred će biti obavljen u skladu sa jevrejskim običajima.

Iako je obdukcija završena, rezultati histološke i toksikološke analize još uvek nisu završeni, a pretpostavlja se da će biti gotovi tek za dve do četiri nedelje. Policija je izvršila uviđaj u Ejminom stanu, i tamo nije pronađeno ništa sumnjivo. Izvori bliski policiji rekli su za britanski “San” da je Ejmi bila mrtva verovatno šest sati pre nego što je njeno telo našao telohranitelj.

Nakon što su jutros obavili formalnu identifikaciju tela svoje ćerke njeni roditelji Mič i Dženis otišli su u njen londonski stan. Uz njih su bili i Ejmin brat Aleks i njen donedavni dečko Reg Trevis. Nakon što su videli cveće, sveće i brojne obožavatelje koji se skupljaju ispred Ejminog stana i pročitali neke od njihovih poruka podrške, Ejmini roditelji briznuli su u plač.

Dok je uplakana Dženis mobilnim slikala neke od poruka, kako bi ih sačuvala kao uspomenu na ćerku, Mič Vajnhaus zahvalio se Ejminim obožavateljima i novinarima na podršci: “Znam lično mnoge od vas, bili smo zajedno poslednjih pet-šest godina, znam da imate posla i da morate napraviti to što morate. A vama ljudi što ste se okupili na ulici – ne mogu vam reći koliko nam to znači i koliko nam zapravo olakšavate sve ovo. Ejmi se sve u životu vrtelo oko ljubavi, ceo je svoj život posvetila porodici, prijateljima i vama. Tužni smo i ne znam šta više da kažem, ali hvala vam svima što ste došli”.

Ejmi će biti sahranjena prema jevrejskoj tradiciji, prema kojoj se pogreb mora izvršiti “što je pre moguće”, inače će one koji tako ne postupe snaći Božje prokletstvo. Ejmi će biti sahranjena čim telo bude predato porodici.

Nakon sahrane će Ejmina porodica i najbliži rođaci provesti sedam dana oplakujući je u svom domu i razmatrajući njen život, kako nalaže jevrejska tradicija.

Izvor: Pulsonline

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар