Iako su se preselili na otpad u prilično nepraktične uslove, Nemeš i Marijana su rešili da ne odustaju od seksualnog života. Ni po cenu da time uzdrmaju autobus pun sustanara. To što su stanari spavali tek na nekoliko santimetara udaljenosti od njih, nije omelo Nemeša i Marijanu da se bace jedno na drugo.
Nisu prestali ni kada ih je Brendon zamolio: "Ej, ej... Ne cimajte autobus, ljudi" rekao im je kazao im je Brendon, a potom dodao: "Meni se povraća kao nikada."
Marijana i Nemeš su se na to samo smeškali ispod pokrivača. Ukućani sa otpada uopšte ne vole Marijanu. Bojana i Soraja su smatrale da će Marijana ispasti zbog svog ponašanja. Njima nije jasno ko uopšte glasa za Marijanu. Horvat sa druge strane misli da Marijana ima veliku podršku publike jer je svima zanimljiva njena veza sa Nemešom. Duško je uveren da Marijana nema muža jer on ističe nije moguće da se tako ponaša žena u braku. "Za Nemeša uopšte nije dobro da bude sa Marijanom jer je ona prestara za njega." Bojana je kratko rekla: "Marijana uopšte ne voli Nemeša!"ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар