Finale rijalitija Veliki Brat počinje u 20h, ali kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih produkciji ovog šoua, pobednik je već odavno poznat.
Marijana Čvrljak, 27-godišnja Šibenčanka, Ivanova supruga, Nemeševa devojka i majka dvogodišnje Korine, izaći će iz kuće na Košutnjaku poslednja i dobiti ček na nešto više od 100.000 evra.
Kako otkriva izvor blizak produkciji, lepa Hrvatica je od samog ulaska imala poseban zadatak - trebalo je da zavede što više muškaraca i izgradi imidž femme fatale. Situacija se otrgla kontroli kada se Nemeš ozbiljno zaljubio, te je plan morao da se menja u hodu, jer su psiholozi procenili da je agresivan i nestabilan, a nisu smeli da rizikuju da se desi nasilje u kući. Ipak, izvor nije znao da kaže da li je Marijana potpisala poseban ugovor kojim se obavezala na seks u kući, ili je to bila njena "pesnička sloboda", odnosno da je odlučila da dodatno začini igru.
Ipak, ukoliko se navodi ovog izvora, ali i šuškanja koja po forumima traju već nedeljama, pa i mesecima unazad, pokažu kao opravdana i Marijana zaista pobedi, u produkciji ovog programa trebalo bi da se zapitaju da li je poruka koju na taj način šalju sledeća - obrazovanje, poštenje, pristojnost i vernost nisu bitni, sve u životu možeš postići seksom?!
Možda bi i o tome trebalo misliti...

BIVŠI UKUĆANI TVRDE - ŠOU JE NAMEŠTEN!
"Većina takmičara koji su ostali do samoga kraja to nisu zaslužili. Sve je to sprdačina i ponižavanje nas koji smo ranije izašli. Zna se ko će pobediti i zna se zašto! Zna se ko je dobio novac. Na kraju šoua sve su maske pale i mi svi to jako dobro vidimo", ogorčeno je rekao bivši stanar Milan Grahovac misleći na to da će Marijana pobediti i da je dobila novac za seks u kući Velikog Brata. Učesnik iz Sombora sumnja i u verodostojnost glasanja: "Samo se pitam jesu li glasovi dosad uopšte bili tačni".
Slično razmišlja i Slavica. Ne želi Marijaninu pobedu jer misli da je neiskrena: "Znam da je ona više puta u kući ponavljala jednu te istu rečenicu: ‘Ja sam svoj zadatak ispunila’! Mogu reći samo da je pametnome dosta", govori Slavica, koja prema Šibenčanki nema poštovanja: "Gadi mi se njen seks u kući. Nemam ništa protiv prave ljubavi, ali ovo što je ona napravila ne podržavam. Ja sam majka i meni su deca na prvom mestu. Ona je svoje dete ostavila i imala seks pred kamerama", iskrena je Slavica, koja dodaje da joj nije jasno zašto su na televiziji prikazivali seks, a mnoge psovke nisu. Dodala je kako joj nije jasno ko je uopšte glasao za nemoralnu Marijanu: "Ne mogu vda verujem da narod glasa za ženu koja je udata i ima dete, a ima seks pred svima. Ponovno vozim taksi i nijedna mušterija nije pohvalila Marijanu! Ko onda glasa za nju?".
I Tamaru je iznenadilo to što je Marijana u finalu: "Imala sam o njoj pozitivno mišljenje dok nisam izašla iz kuće i pogledala nekoliko epizoda. Kad sam videla kakve je laži govorila o meni, pala mi je u očima. Samo ona zna radi li to zbog novca. Pred kraj šoua naglo se promenila".

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

18 коментара

  1. Анониман // 26 јун, 2011  

    Ocigledna namestaljka kao i na farmi i dvoru :) U ovoj zemlji nema postenja kao i nigde u svetu.Opet se pokazalo da je narod ovce za shisanje,za dzabe su troslili imulse na telefonu :)

  2. Анониман // 27 јун, 2011  

    PA TI GLASAJ PONOVO. SVAKI RIJALITI ISTA PRIČA HAHAHAHA :)))

  3. Анониман // 27 јун, 2011  

    Marijana svaka cast :)zasluzila si neka prica ko sta hoce :))

  4. Анониман // 27 јун, 2011  

    e pa anonimni kad je tako lijepo podržavaš neka ti žena ili muž uradi istu ovakvu stvar i neka ti preko one stvari zaradi ovolike pare a da ti dijete kod kuće sve to fino gleda !!!

  5. Анониман // 27 јун, 2011  

    Mislim da je odnela pobedu zasluzeno. Ovo e uistinu zabavan shou,tu niko ne pita za postenje ili za moralne vrednosti, narod gleda ono shto je njemu nesvakidashnje i zanimljivo i prema tome, dodaje svoj glas. Ako vec treba da se odgovori na pitanje zasto Marijana, pored glasova, rekao bih zato sto je ona uradila ono shto je htela, iskreno i prema potrebama. Izlivi besa i razocharenja su za ochekivati, buduci da je situacija jako napeta, zhivimo svi na Balkanu i nekako mislimo da ce nas svi osudjivati, posebno oni najblizhi.

    Seks nije tabu i svako ko uzhiva u njemu uchinio je pravu stvar.

  6. Анониман // 27 јун, 2011  

    Dobro placena prostitucija!!!Nije se morala prcit sa starkeljama koji sline po njoj...imala je lepog mladog zgodnog i nije bio zahtevan,brzo bi odradio i zaspo....unosan biznis a veliki brat vrhunski svodnik!!!FUJ!!!Trebalo bi ga tuzit za svodnistvo

  7. Анониман // 27 јун, 2011  

    eve drkam na marijanuuu pomnogo je ubavaaaa

  8. Анониман // 27 јун, 2011  

    bravo zasluzila si to! a ostali su ljubomorni na tebe! nedaj se i glavu goree ;)

  9. Анониман // 27 јун, 2011  

    neka je dobila, a ljubomorne duse mogu da puse

  10. Анониман // 27 јун, 2011  

    Balkanci... žena je drolja, a muško koji je radio isto to, i to s njom - e, taj nije gad, taj je ok.
    I ok je što ju je javno na tv vrijeđao i obznanio da prekida s njom. Nakon zaklinjanja na ljubav i "sve" i stalnog ponavljanja da je čeka - on nakon što su mu drugi objasnili što se to zapravo desilo između njega i nje, on "pere ruke" od nje i javno prekida s njom, a njoj ne da ni mogućnost da se brani - što je jedno od temeljnih ljudskih prava.
    Balkanci, to vam je ok, on vam je ok?
    I ok su vam oni koji osuđuju nju a ne i njega?
    Ok vam je Bojana koja osuđuje nju a s njim želi biti "samo" prijatelj?
    Licemjerni Balkanci!
    Ne vidite balvan u svom oku, a smeta vam trn u tuđem koji s vama nema baš nikakve veze! To što je napravila, napravila je sebi, to je bio njen izbor. Njen izbor u njenom a ne vašem životu. A pljuvat po njoj zbog toga smije samo onaj tko baš nikada nije zgriješio - a takvih ljudi nema!

  11. Анониман // 27 јун, 2011  

    ja mislim da je novac zasluzila, a da je glasove dobila definitivno jeste najvise ovim nemesevim zadnjim izjavama, ja licno nikad nisam glasala, nikad ali ovaj put jesam upravo zbog toga.-'' kad si sve dala, i dusu i tijelo, kad su te gole koze skinuli i pljuvali, i kad te i djubre izdalo, pa nek si i najgora, ipak se pokazalo da ima sujete i milosti, nek se vidjelo da roditelj voli svoje dijete najvise na svijetu bez obzira na sve (svaka cast ocu, ima i gori stvari u zivotu ) nek si dobila i tu lovu....i ko kaze da nije zasluzila...dakako da jeste i vise...

  12. Анониман // 27 јун, 2011  

    E moji seljoberi...dok vi gledate kako Nemeš firca Marijanu i šaljete sms poruke u nadi da će pobediti upravo Vaš kandidat, Željko Mitrović se vozi svojom jahtom po azurnoj obali. Ovo je Balkan...hteli mi da priznamo ili ne, svi smo balkanci. Pink je najveće zlo koje se dogodilo našem narodu, a on i Saša Popović uspevaju da Vam uzimaju novac jer ste prosti :)
    Namešteno je, naravno da je namešteno...zbog RTL-a je morao pobednik biti iz HR. E sad...Horvat je ok momak i on nema šta da izgubi...a Marijana je širila noge jer je bila pijana 103 dana, sjebala brak, usrala se u život svom ditetu koje će je gledati jedan dan, ajd što će je dete gledati...zamislite komentare u ditetovoj školi...eno ona što joj se mama guzila na televiziji. Užas bre.

  13. Анониман // 27 јун, 2011  

    Ovi sto pljuju Marijanu vjerovatno imaju savrsen zivot i bezgresni su...

  14. Анониман // 27 јун, 2011  

    ja mislim da je novac zasluzila, a da je glasove dobila definitivno jeste najvise ovim nemesevim zadnjim izjavama, ja licno nikad nisam glasala, nikad ali ovaj put jesam upravo zbog toga.-'' kad si sve dala, i dusu i tijelo, kad su te gole koze skinuli i pljuvali, i kad te i djubre izdalo, pa nek si i najgora, ipak se pokazalo da ima sujete i milosti, nek se vidjelo da roditelj voli svoje dijete najvise
    na svijetu bez obzira na sve (svaka cast ocu, ima i gori stvari u zivotu ) nek si dobila i tu lovu....i ko kaze da nije zasluzila...dakako da jeste i vise...
    Svaka čast...:)

  15. Анониман // 27 јун, 2011  

    "ja mislim da je novac zasluzila, a da je glasove dobila definitivno jeste najvise ovim nemesevim zadnjim izjavama, ja licno nikad nisam glasala, nikad ali ovaj put jesam upravo zbog toga.-'' kad si sve dala, i dusu i tijelo, kad su te gole koze skinuli i pljuvali, i kad te i djubre izdalo, pa nek si i najgora, ipak se pokazalo da ima sujete i milosti, nek se vidjelo da roditelj voli svoje dijete najvise na svijetu bez obzira na sve (svaka cast ocu, ima i gori stvari u zivotu ) nek si dobila i tu lovu....i ko kaze da nije zasluzila...dakako da jeste i vise..."
    Potpisujem...

  16. Анониман // 27 јун, 2011  

    da kako lupate gluposti pa to je nemoguce, kakav ugovor o sexu, sta vise lupate, sammo je Marijana imala ugovor ..ajde molim vas pobedila je jel je zalozila sve, i cestitam joj od srca! Marijana Srbija JE UZ TEBE neka si ti pobedila bolje nego licemer Bojana i ekipa matoraca sve najbolje!! Sinisa

  17. Анониман // 27 јун, 2011  

    Namesteno, nego sta! Ovo je bio regionalni VB, jel tako? Pa zasto je usao jedan makedonac, jedan bosanac, jedna crnogorka (Vladimira ne racunam) i 5,6,7 Hrvata? Naravno da bi bili sigurni da ce neko od njih uzeti pare, po unapred dogovorenom scenariju. Za svaki slucaj.
    Bojana je cak u jednom momentu na samom pocetku pitala Marijanu zasto se tako ponasa, da li je to zadatak, a ona je odgovorila "Tako mora bit, ricicu ti sve kad izdjemo vani".
    Od svih vas "proevropljanki" koji branite Marijanu, ocekujem na Youtubu vase lascivne snimke sexa. Ajde kad ste tako hrabre! Pa isto je to... Cak youtube ima vecu gledanost nego Pink.
    Sto rece jedan Anoniman gore, dok vi trosite vase kredite i parice na glasanje, gospodin Mitrovic se leci od trovanja, pardon anemije (ili cega god) negde na jahti na moru. I to od vasih para.
    A Nemes je dzukela... Mora on jos mnogo da poraste da bi bio macho, kao sto misli da jeste.
    I ja isto mislim da je Nemes javnim raskidom Marijani samo dao vetar u ledja.
    Moji favoriti su bili Horvat, Dusko i Soraja, pre svega Horvat...
    Ali ko pita gledaoce...

  18. nikola // 27 јун, 2011  

    po meni ovo je jako dobro unapred izreziran sou.
    Marijana je dobila ulogu da ima sex(ukoliko ga je i bilo) i da pije, lomi, dize gledanost i kao izgubi porodicu sa kojom je sve vec dogovorila. Nemes je imao svoju ulogu i dobio je populanost, promociju pesme i naravno pare. Dobra rezija a vi glasajte za Duleta

Постави коментар