Pobednici sinoćnjeg velikog finala druge sezone šoua „Ja imam talenat" jesu Milica Đokić i Nenad Mahmutović, članovi organizacije gluvih i nagluvih iz Paraćina. Drugo mesto zauzeo je fenomenalni sedmogodišnji bubnjar Đurađ Đuričić, dok je treća bila Anđela Nikolić koja je oduševila sviranjem harmonike. Fenomenalni plesni par Milica i Nenad dobio je sinoć najviše glasova publike i u Paraćin odneo nagradu od 100.000 dinara.
Svoj nastup započeli su najavom: “Ne čujete muziku, ne čujemo je ni mi, ali igraćemo na vaš način”, pa su izveli plesnu tačku na kojoj bi im pozavideli i oni koji nemaju problema sa sluhom i govorom. Oduševljeni su bili i članovi žirija sastavljeni od glumice Danice Maksimović, direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca i kompozitora Aleksandra Milića Milija.
Inače, u finale se plasiralo deset kandidata. Deseto mesto zauzeo je muzički kvartet „Nevski" koga čine studenti iz Beograda. Deveta je bila igračka grupa USB iz Niša. Osmo mesto zauzela je Katarina Jovanović, a sedmo sjajni Boris Lukman. Šesti su bili brat i sestra Tamara i Dušan iz Jagodine, dok je peto mesto osvojila Podgoričanka Katarina Bogićević pred kojom je sjajna budućnost. Četvrta je bila Draga Džinić iz Niša, kojoj bi na operskim arijama pozavidele mnoge primadone. Ovogodišnji serijal šou-programa „Ja imam talenat", u kojem su amateri prikazivali svoje veštine, počeo je 17. aprila. Broj prijavljenih na kastingu bio je 4.000. Njih 400 izabranih nastupalo je na audicijama koje su letos snimane u Pozorištu na Terazijama. Među njima su bili i baka koja igra sirtaki, fakir, čovek koji zna napamet kalendar od 1978. godine do danas. Samo njih 100 dobilo je „tri da" od žirija, a u polufinalu se našlo 40 takmičara.

Izvor: Press

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар