Dvadesetsedmogodišnja Šibečanka i najpoznatija preljubnica u regionu glasovima publike iz pet zemalja „nadjačala“ je Duška i tako u četvrtoj sezoni najpoznatijeg rijalitija osvojila 104 hiljade evra

Marijana Čvrljak je pobednica „Velikog brata“! Dvadesetsedmogodišnja Šibečanka i najpoznatija preljubnica u regionu glasovima publike iz pet zemalja bila je „jača“ od Duška i tako u četvrtoj sezoni najpoznatijeg rijalitija osvojila 104 hiljade evra.

Prva žena – pobednik „Velikog brata“ u prvim minutima posle proglašenja nije htela da napusti Otpad. Kada je izašla, prvo je uletela ocu u zagrljaj i sa njim razmenila nekoliko reči. Sa ocem pod pod ruku Marijana se pridružila voditeljkama. Posle uručenja čeka, na podijumu su joj se pridružili neki od ukućana. Nemeš je stajao sa strane i nijednog momenta nije ni pokušao da priđe svojoj (bivšoj) dragoj. A šta će sa njihovom ljubavi zaista biti, saznaćemo narednih dana.

Poslednje momente do proglašenja Šibečanka je provela očiju crvenih od suza, što zbog razgovora sa ocem, što zbog reči koje je tokom večeri čula od Nemeša. Proglašenje pobednika dočekala je ne verujući, pitajući da li je to istina.

Tačno u 23.23 završeno je glasanje za pobednika „Velikog brata“. Minute pred proglašenje obeležio je nastupa benda Tončija Huljića i Petra Graša. Neposredno pre toga Antonija je u „otpadu“ razgovarala sa Duškom i Marijanom. Marijana je, očiju punih suza, rekla da više ništa ne zna šta da očekuje šta će biti, čak i ako pobedi, a za Nemeševu izjavu tokom izbacivanja superfinalista je rekla da je „nož u srce“.

Posle Soraje i Brendona, kuću Velikog Brata napustio je i - Horvat. U igri za 104.000 evra ostali su samo još Marijana i Duško, a ko će od njih dvoje biti pobednik ovogodišnjeg serijala znaće za manje od 15 minuta.

Vidno razočaran, Horvat je rekao da će iz kuće najviše pamtiti ljude i da su mu svi bili dragi.

- Mislio sam da imam šanse za pobedu jer sam imao dosta zanimljivih situacija, nikad nisam bio nominovan...- iskreno je sumirao Horvat. - S druge strane, znao sam da će se ženska publika poistovetiti sa Marijanom i da će glasati da ljubav pobedi. Znao sam i da će Duletova priča "sa sela sam nemam puno para" isto upaliti, tako da namam pojma.

Pre Horvata je izbačen Brendon.

- Dobro je što sam izbačen, postalo je mnooogo dosadno - rekao je Brendon, po izlasku iz kuće i objasnio zašto mu je favorit Marijana: Bila je iskrena. Bila je ono što jeste. Nije imala masku i zato je bilo lako komuncirati sa njom.

Soraja je po izlasku iz kuće rekla da nije nasilna kako se o njoj pisalo i pričalo dok je bila u kući, demantovala je i čuvenu priču da je jednom prilikom u avionu ošamarila čoveka. Oktrila je i da nema dečka, da ga nije imala ni kad je ulazila u kući, a na Marijanino insistiranje - da prizna ko je bio najbolji "frajer" u kući, Soraja je ostala neumoljiva.

Inače, na početku večeri, voditeljka Antonija je ugostila je sada već bivšeg ukućanina Nemeša.

- Odličan je osećaj izaći u stvaran svet i postati svestan svega - rekao je Nemeš. - Najvažnije mi je da su prijatelji ostali uz mene.

- Šta ti je mama rekla - htela je da zna Antonija i verovatno i svi koji su pratili romansu koja je obeležila ovu sezonu VB.

- Jedva me je dočekala - odgovorio je Nemeš.

Na opšte iznenađenje Nemeš je rekao da je došao da čestita Marijani - "najvećoj glumici u ovom rijalitiju" i da mu je žao što nije "podigao tepih da vidi sve što je trpano ispod njega"! Ovo je bilo u toliko čudnije što je, samo nekoliko minuta ranije, Nemeš novinarima rekao da će zaista podržati svoju dragu.

- Najviše zla u kuću naneo sam samo sebi - zvučao je "otrežnjeno" Nemeš. - Bili smo u različitim filmovima. Ja sam to živeo kao romantičnu dramu, a sve je ispalo komedija zabune.

Pitanja bivših ukućana

Marijana, Duško i Horvat odgovarali su na pitanja svojih nekadašnjih sustanara,a najneprijatnija su bila upućena Šibenčanki.

Tako je Tamara pitala Marijanu - šta bi ona rekla svojoj ćerki, ako bi za deset godina ušla u kuću VB sa istim scenariom kao i ona; Nikolu je zanimalo - da li je imala srećan brak, a Bojana je htela da zna - hoće li joj muž oprostiti sve?

- Ćerki bih rekla da sluša svoje srce. Ništa joj ne bih zamerila - odgovorila je, na ivici suza.- Ne očekujem da će mi biti oprošteno.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

5 коментара

  1. Анониман // 27 јун, 2011  

    Cestitam Marijana !!!

    A sto se tice Nemesa , jedan veliki JAZAVAC, sad smo se uverili da je tatin i mamin jedinac , sve je to mogao da uradi na jedan smekerski nacin licno sam sa njom, a me ovako kao sto je uradio ....

  2. Анониман // 27 јун, 2011  

    Site si gi pokazaa svoite lica. Osobeno Horvat koj se pretstavuvase golem prijatel na site pa i na Marjana. Zosto ne izleze da bide do nea vo najteskite momenti?!!! A Nemes neka se oprosti od site idni devojki. Neznam pose ova koj bi sakal da bide so takov "ligus". Mamin sin koj nema mozok i ceka sto drugite ke mu kazat. Bravo za Marjana!!!! Neveruvam na slite jazici koi ja nabeduvaat deka potpisala dogovor. Od se srce ja podrzuvam.

  3. Анониман // 27 јун, 2011  

    nemeš majmun treba da zavuče glavu u pesak kao noj jer je veliki ljigavac prokuplje

  4. aska // 27 јун, 2011  

    E Nemese bruko!Sad si pokazao da si p..!Horvat je napokon pokazao svoje pravo lice!Da nije bilo Bojane Marijana nikad ne bi pobedila!Kajem se sto sam sve vreme navijala za Horvata!O Boze kako je glup ovaj Nemes,naivko veruje budalama!Roditelje razumem da se protive vezi ali...

  5. Mallaa // 29 јун, 2011  

    Marijana je uradila nesto sto svaka druga zena u stvarnom zivotu prizeljkuje a nema hrabrosti da uradi,zaljubila se i prepustila se toj ljubavi bez cenzure,skidam kapu svaka cast......Ima dete- pa sta; neka je zivo i zdravo Ima muza mornara-on mozda u svaku luku po jednu, a ako nijednu-- hmm kakav je to onda mornar....Marijana je najiskrenija u kuci bila a ne kao Tamara e*balab se nedalab se.....da je neizbacise bogami svasta bi bilo s njom i Maurovicem....Ja sam mislila da je Soraja podla ali ni blizu kao Bojana cura je ekstra udarena u glavu pati od kompleksa svih vrsta....Nemes- trebalo je hrabrosti da se kaze ono sto je on rekao pred tolikim auditorijumom....ali veoma jadno......verujem da je zazalio istog momenta kada je video grc i suze na Marijaninom licu....kasno.....Marijana uzivaj......svi oni sto o tebi govore lose samo prizeljkuju da su ti.

Постави коментар