Kako se Veliki Brat opasno približio kraju, svi stanari imaju mišljenje ko i zbog čega ne bi trebalo da slavi u ovom rijalitiju.
Do sukoba je došlo između Duška i Brendona. Njih dvojica su odmarali u dvorištu zajedno sa Sorajom, a ona je započela razgovor kako bi volela da neko od muških kandidatata pobedi. Uz to, smatra da da bi Marijanina pobeda bila velika sramota, ali Brendon se s njenim razmišljanjem nije složio.
Brendon smatra da Duško ne zaslužuje pobedu više od drugih jer novac treba svima. Duško mu je na to odbrusio da ućuti jer ga svi mrze te dodao da njegova pobeda ne bi bila u redu. Takođe, Duško je rekao da bi Soraja trebala pobediti jer je velika prijateljica i borac.
Osim Duška i Brendona, zakačile su se Soraja i Marijana. Soraja smatra da bi Marijanina pobeda bila sramotna, dok Marijana misli da Soraja najmanje zaslužuje da osvoji 100.000 eura.
Kako bi ih opustio u poslednjim trenucima u kući, Veliki Brat je stanarima priredio veliko iznenađenje u vidu - muškog stripera u tangama. Striperov je zadatak bio je da ometa stanare u njihovim aktivnostima, ali oni zbog zadatka nisu smeli da reaguju na njega. Striper im je prilazio i dirao ih po telu. No, kako su ga stanari uspešno ignorisali, striper se popeo na šank, skinuo tange i počeo mahati svojim "ponosom". Jedini koji je nešto prokomentirao bio je Brendon. "Povraća mi se, bljak. Baš bljak!", snebivao se Brendon, na sve načine pokušavajući da ubedi publiku u svoje heteroseksualne sklonosti.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар