Divna slika poslata je danas u svet sa Trga Nikole Pašića. Više od 100 pripadnica lepšeg pola obučene u venčanice takmičile su se na nesvakidašnjoj trci “Duel u venčanicama”, a najbrža neđu njima i najspretnija u venčanici bila je Marija Stambolić, koja je pobedila i prošle godine kada je trka održana prvi put.

Ona je stazu od 150 metara pretrčala za 23 sekunde, i bila brža za samo jednu, odnosno dve stotinke od drugoplasirane Aleksandre Pešić i trećeplasirane Ive Dojić.

Bračni status za trku nije bio važan, tako da su među damama u venčanicama bile i već udate žene, već je bilo važno da se one dobro provedu, a one koje još nisu stale na ludi kamen provere kakav je osećaj obući venčanicu. Došle su našminkane, imale su lepe frizure, ali ni to im nije smetalo da se pred trku zagrevaju i iz sveg snage trče kako bi prestigle sve mlade i prve stigle na cilj.

Lentu najbrže u venčanici ponela je Marija Stambolić koja je član Omladinskog atletskog kluba Beograd, višestruka prvakinja Srbije koja kaže da joj se trka prošle godine jako svidela i da nije želelela ni ove godine da propusti da obuče venčanicu.

- Ovo je zaista jedinstven događaj koji šalje najlepšu sliku iz Beograda. Nije lako trčati u venčanici, ali je lepo - rekla je pobednica Marija, koja je za nagradu dobila srebrnu ručno izrađenu dijademu, nakit, vikend za dvoje na Zlatiboru i prašak “Duel”.





ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар