“Hvala vam na ovome, nisam baš ovo očekivao, ali vam to neću nikada zaboraviti”, poručio je sinoć Zdravko Čolić pozdravljajući više od 100.000 ljudi koji su došli na Ušće da ga čuju.

Kako kažu iz menadžementa popularnog Čole zvanično je prodato 85.000 ulaznica, a podeljeno je i više od 15.000 karata za ovaj spektakl. Ulice i kej oko Ušća takođe su bile pune Čolinih fanova, a na zaštitnu ogradu namerno nije bilo postavljeno platno kako bi i oni bez karata mogli da isprate koncert koji je trajao tri i po sata završio se posle bisa sa pesmama “April u Beogradu” i “Ti si mi u krvi”.

Koncert je u svakom pogledu bio spektakl, sa raskošnom scenografijom,
grupom plesačica , simfonijskim orkestrom i desetinama ogromnih balona u vazduhu, a Čola je, očekivano, tokom izvođenja pesme "Zagrli me", dobio buket cveća od najvatrenijih obožavateljki.

Na sceni su se pevaču pridružili i Kornelije Bata Kovač i Dragoljub Đuričić koji je publiku zabavljao u pauzi.

Koncert je prošao bez ijednog incidenta, ali je zato nastala konfuzija oko tv prenosa. Naime, RTS je imao ekskluzivno pravo na direktan prenos koncerta, ali je na "Prvoj televiziji" takođe pušten Čolin koncert, ali snimak pevačevog nastupa iz Sarajeva 2007. Na RTS-u je odmah pušteno obaveštenje da se na "Prvoj" nedozvoljeno emituje snimak koncerta. Menadžmenta Zdravka Čolića potvrdio je za "Blic" da su dogovor imali samo sa RTS-om.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар