Veliko finale drugog izdanja šoua “Ja imam talenat” biće večeras, a Majklu Džeksonu, malom bubnjaru, akrobatama i devojci čiji je san da bude operska pevačica pridružiće se Katarina Jovanović i “porodični” duet Tamara i Dušan.

Poslednji put su Danica, Tasa i Mili imali poslednju reč, jer će sutra o tome ko će postati “novi Pilerovi” odlučivati publika svojim glasovima. Pobednik druge sezone najvećeg takmičarskog šoua dobiće 100.000 evra i šansu za ugovor snova!

Poslednje, peto polufinalno veče otvorio je već poznati gudački Studio Alektik, zatim je Miodrag Spasić pevao “Besame mucho”, pa se predstavila mala Sonja Škorić, a za njom igračka grupa Maris… Katarina Jovanović oduševila je glasom publiku, grupa Erin’s Fiddle umetnošću irskog plesa, a Luka Živković, koji je na audiciji pokazao zavidno baletsko umeće, iz nekog razloga je odlučio da akcenat stavi na pevanje. I to pesme Majkla Džeksona, što ga je koštalo finala. Tamara je poslednja nastupila, pevajući aktuelni hit Adel “Someone like you”, dok je brat svirao gitaru…

Publika je odlučila da Katarina ide direktno u finale, a Tasovac, Danica i Mili morali su da biraju između Tamare i Dušana sa jedne, i Studija Alektik sa druge strane. Prevagnula je spontanost, emocija i ljubav prema muzici – devojke iz Alektika su već afirmisane na sceni, a brat i sestra Milanović tu će šansu dobiti u finalu!

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар