Kao što je Kurir već pisao, Rada Manojlović nije izdala dugo najavljivani album zato što ga je stopirao direktor „Grand produkcije“, a mlada pevačica potvrdila je naše navode:

- Moj album najavljivan je prošle godine na jesen, onda je odložen za ovu godinu na leto, trebalo je da izađe u maju, a sada je opet objavljivanje odloženo za jesen. Meni je stvarno mnogo žao što nemam kontrolu nad svojom karijerom, nisam ta koja donosi odluke – rekla je Manojlovićeva u emisiji „Fleš bek“ televizije Top mjuzik.


Inače, Rada sve intenzivnije pruža podršku svom dečku Milanu Stankoviću. Ona je na svom Fejsbuk profilu indirektno prozvala Popovića i „Grand“ da lažu, jer su se oni u proteklih godinu dana oglašavali, dok je Milan bio u ilegali:
- Neizgovorena istina jača je od hiljadu laži… Tačnije, i neizgovorena istina jača je od godinu dana laži.

Da li Rada želi da, kao njen dragi Milan Stanković, nastavi karijeru bez produkcije koja ju je probila, ne znamo, ali očito je da ne preza od toga da se zameri Saši Popoviću i njegovom producentu Žiki Jakšiću. Direktor „Granda“ ne priča za Kurir, dok je Žika Jakšić samo kratko rekao:

- Nemam komentar.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар