Još jedna teorija zavere! Ako je suditi po medijima u Hrvatskoj, već se zna pobednik „Velikog brata“, to je operski pevač iz Požarevca Nikola Nemešević, poznatiji kao Nemeš!

Kako prenosi portal „24sata.hr“, Nemeš je navodno sve vreme u dogovoru s produkcijom, a na internet forumima učesnici tvrde da je rijaliti šou namešten i da je već odlučeno kome će pripasti glavna nagrada!

Poslednjih dana sve je više komentara da je prvi regionalni „Veliki brat“ namešten i da je očigledni favorit Nemeš (22). Kao potvrda za te tvrdnje navodi se i nekoliko ne baš suludih primera.
Naime, stanari trenutno imaju zadatak „Balkan Song Contest 2“, u kojem su podeljeni u parove i moraće da otpevaju dve pesme. Pobednici će ući u finale. Nemeš, koji je u paru s Bojanom, dobio je zadatak da otpeva svoju pesmu „Znam taj smešak“, što mnogi vide kao nameštanje produkcije da mu se osigura mesto u finalu. Neki tvrde da je on zapravo „igrač produkcije“ i da je sve u vezi s njegovim boravkom u kući namešteno.

Najviše sumnje internetskih forumaša izazvala je Nemeševa mlaka reakcija nakon što mu je VB rekao da nije dobio nagradu „Adrija od srca“. Nemeš je cele nedelje bio u „ekstazi“ zbog nagrade i popularnosti, pa su mnogi očekivali da će se veoma naljutiti kada mu budu rekli da je sve izmišljotina. Pojavile su se informacije da mu je produkcija za laž rekla ranije, kada je navodno bio izveden iz kuće. Takođe se govori da je Nemeš nakon što je pobegao iz kuće kroz otvor za smeće dobio 10.000 evra da ostane u rijalitiju.
U produkciji „Emotion“ tvrde da sve optužbe i nagađanja nisu istiniti.

Teorije zavere

- Nemeš je sve vreme u dogovoru s produkcijom i glumi ljubav prema Marijani
- Nije ni trepnuo kada su mu rekli da je dobio lažnu nagradu
- Dobio je 10.000 evra da ostane u kući nakon što je pobegao
kroz otvor za smeće
- Za plasman u finale mora da otpeva pesmu koju je sam napisao

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 10 јун, 2011  

    Smesnoooo...ljubomorne duse. Nemes je svakako najbolji, pa kako da bilo sve. Svi znaju da ce jedini on ostati upamcen i da ce izgraditi karijeru...svi ostali ce ocici u zaborav!

  2. Анониман // 10 јун, 2011  

    Svakako i treba da pobedi...Izneo je celog Velikog Brata na svojim ledjima...

  3. Анониман // 10 јун, 2011  

    namestaljka nego sta je. kakav Nemes, odvratnije i bezlucnije stvorenje u zivotu video nisam.

Постави коментар