Izgleda da je srpska folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović rešila da uz osmeh krene na izvršavanje svoje osmomesečne zatvorske kazne, pa je tako odlučila da napravi „oproštajnu“ žurku za svoje najbliže prijatelje!

Naime, „Alo!“ je u toku jučerašnjeg dana uslikao radnike koji su u njenu vilu na Dedinju unosili sokove, pivo i sve namirnice koje su potrebne da se napravi luda i nezaboravna zabava. Sudeći po tome kolika je količina piva uneta u vilu, pevačica će napraviti baš veliku žurku jer je dosta ljudi potrebno da se popije sve to piće koje su uneli.

Folk diva je odlučila da se od nekih svojih prijatelja, koje neće viđati u narednim mesecima, oprosti na najbolji mogući način. Iako će sa svima biti u stalnom telefonskom kontaktu, Ražnatovićeva je smislila da počasti svoje društvo kod kuće i na taj način i sebe i druge psihološki pripremi na novonastale okolnosti.
U trenutku kada se u Svetlaninoj vili sve spremalo za „ludu noć“, naš fotograf je uslikao muzičara Olivera Mandića kako ulazi u pevačicinu kuću. S obzirom na to da je poznato da su Ražnatovićeva i Mandić jako dobri prijatelji, sigurno je da su se dogovarali o poslednjim detaljima za veselje koje se sprema ovih dana.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар