Stanari kuće "Velikog brata" izašli su na pres konferenciju povodom održavanja "Balkan song kontest 2". Njihov prvi susret sa novinarima izazvao znojenje, tremu, ali je izmamio i razna obećanja. Pet parova koji će nastupati na takmičenju "Balkan song kontest 2" izašlo je prvi put pred novinare. Prvi su izašli Horvat i Duško. Bili su vidno srećni što razgovaraju sa nekim ko nije stanar kuće "Velikog brata", a Horvat je izrazio želju u vezi sa spoljnim svetom: "Voleo bih da umesto nagrade direktno uđem u finale, i dobijem priliku da pogledam video od moje porodice."
Parovi su se smenjivali pevajući numere koje pripremaju za takmičenje i izvodeći delove svojih koreografija. Trio Lester, Nirmal i Nikola želeli su da naprave šou tako što su izveli su na binu novinarke sa željom da im pokažu koreografiju, međutim to im nije pošlo za rukom jer nisu imali muzičku pratnju.
Tom prilikom Nirmal je rekao da mu je najseksepilnija ukućanka Soraja i da bi ona bila idealna za spot pesme "Bomba" koju će oni izvesti na takmičenju.
Najintrigantija je bila Marijana, koja je izjavila da će ukoliko Nemeš i Bojana pobede na takmičenju čestitati Bojani. "Ne smeta mi to što su Nemeš i ona par. Nisam ni malo ljubomorna, čestitaću i Bojani ako pobedi", rekla je Marijana.
Tonka i Marijana su se pojavile slično obučene. Marijana je imala ultra kratku haljinu u leopard printu, a Antonia majicu sa identičnim dezenom. "Spremne smo za nastup!", dobacila je Tonka.
Brendon i Soraja su se znojili dok su odgovarali na novinarska pitanja, a on je koristio svaku priliku da se udvara koleginici: "Soraja je moja inspiracija. Fizički me inspiriše na mnoge stvari", priznao je kontroverzni učesnik VB4.


Izvor: Smedia

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар