Nije kome je rečeno, već kome je suđeno! Uprkos tome što je pesma „Duga“ najpre bila na slušanju kod Viki Miljković, da bi je ona potom preporučila kumi Ceci Ražnatović, numeru koju je napisao Željko Joksimović na kraju će otpevati Romana Panić.

- Uprkos tome što je pesma čak i najavljena kao jedan od aduta na albumu Ražnatovićeve, posle njenog obnavljanja saradnje sa Aleksandrom Milićem Milijem odlučeno je da sve pesme radi upravo on. Tako je pesma vraćena Joksimoviću. Da li zbog toga što je dobar prijatelj sa Romanom, zbog toga što ga je odbijanje pesme povredilo ili iz nekog trećeg razloga, tek Željko je odlučio da pesmu pokloni Panićevoj - kaže za „Alo!“ dobro obavešteni izvor iz estradnih krugova.
Informaciju da je pesma „Duga“ otpevala i da će je objaviti kao prvi singl sa novog albuma potvrdila nam je i Romana.
- Sa pesmom „Duga“ krećem u kampanju koja najavljuje moj povratnički album „Krećem“! Dugo sam radila na njemu, pažljivo sam birala svaku numeru, a sreća je da su se sve kockice poklopile. Sada me očekuje snimanje spota za „Dugu“, a očekujem mnogo jer mi se čini da su mi sada i ambicije porasle - ponosno je istakla Romana i dodala da će pesma premijerno moći da se čuje danas na talasima Radija S.

Suzana kreirala kolekciju za Panićevu!!!
Romana Panić je za novi album pripremila drugačiji vizuelni identitet, a za to se pobrinula kreatorka Suzana Perić, koja je pripremila posebnu kolekciju za pevačicu.

Nema duge posle tuge
Nema duge posle tuge,
kada te život ne voli,
ljubav čeka neke druge,
To smo mogli biti mi.
Kažu, nebom negde putuješ,
Kažu, za mene se raspituješ,
kažu da su tvoji pozdravi
pali golubovi...

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар