Zbog gostovanja u emisiji Ivana Ivanovića, Milan Stanković bi mogao da u doglednoj budućnosti izbije sebi iz džepa pozamašnu sumu jer će kaznene poene morati da plaća na sudu.

Naime, prema priči dobro obaveštenog izvora, produkcijska kuća „Grand“ odlučila je da tuži Stankovića zbog kršenja ugovara koji je potpisao 2007. godine, a koji još nije istekao.
- Čelni ljudi „Granda“ nisu verovali da će Milan imati smelosti da prekrši ugovor koji je odavno potpisao. Međutim, kada su Plavog videli u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, bili su šokirani! Tim pojavljivanjem, Milan nije ispoštovao nekoliko tačaka koje se nalaze u potpisanom ugovoru, ali to nije toliki problem, koliko je njegova nekorektnost razljutila ljude koji su mu pomogli da se vine do zvezda - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da je Saša Popović već bio kod advokata kako bi odmah rešio situaciju koju je Milan stvorio.
- U prvi mah, Popović je pokušao da spreči da emisija ode u program, ali kada je video da to neće upaliti, onda je rešio da tuži i „Prvu srpsku televiziju“ i Milana, koji se prvi put posle godinu dana javno pojavio i rekao da mu je „Granda“ učinio nepravdu. Međutim, advokat najveće produkcijske kuće objasnio je Saši da „Prva“ nema nikakve veze sa Stankovićevim kršenjem ugovora, te će se po svim tačkama poslati tužba samo mladom pevaču - dodaje naš izvor.
Da će bivšeg predstavnika Srbije na „Evrosongu“ ovakav potez mnogo koštati najbolje govori podatak da će Milan po svemu sudeći morati da otplati sve što je „Grand“ uložio u njega.
- I ranije je Popović pričao tome kako se mladoj zvezdi „Granda“ ne isplati da uradi ono što ne sme jer će u tom slučaju morati da plati onoliko koliko je uloženo u njega, a verujte da je to mnogo novca - završava naš izvor.

Akteri nedostupni za komentar!
Kako bismo došli do komentara Saše Popovića i Milana Stankovića, pozvali smo ih, ali se oni nisu oglasili do zaključenja ovog broja. Stanković se, kao i u proteklih godinu dana, nije javljao na telefon, a direktor „Granda“ nije odgovorio na poruku.

Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар