Da Ivan Ivanović svoje stavove i zamerke prenosi jasno i glasno pred svima, poznato je odavno, ali nedavno mu se desilo i da pošalje jasnu poruku, ali bez tona!

Naime, na promociji preparata za brijanje popularni voditelj je u jednom trenutku sklopio ruke i simulirao oralni seks pred okupljenim fotoreporterima. Pošto nije dao bilo kakav konkretni komentar, ostalo je nejasno šta je i kome želeo da poruči. Tako je po mišljenju jednih Ivanović pokazivao šta najviše voli da mu se radi u krevetu, drugi su pak smatrali da je poslao poruku konkurenciji, pošto mu je emisija u vrhu gledanosti, dok je bilo i onih koji su odgovorno tvrdili da je Ivan uputio poruku ljudima koje iz nedelje u nedelju proziva u svojoj emisiji.

U želji da razjasnimo ovu enigmu, pozvali smo autora najgledanijeg šou programa, koji je bio u šoku što smo uopšte došli u posed fotografije.
- Jao, ja ne verujem da uopšte imate tu sliku! - kroz osmeh nam je rekao Ivanović i dodao da „ta radnja“ nije imala poruku ni za koga osim za fotografa koji je slikao.

- Moj drug je bio sa druge strane fotoaparata, a ja sam u šali hteo da mu kažem da me ne slika... To je naša interna šala i nije imala bilo kakvu lošu pozadinu - pojasnio je Ivanović.
No, šta god da je poruka bila, to uopšte nije smetalo njegovim koleginicama da ga svojski izljube nakon toga. Naime, pošto je bilo organizovano takmičenje u poljupcima, voditeljke sa „Prve“, među kojima su bile Danijela Jankov, Marta Drakulić i još neka zaštitna lica televizije, nagrnule su da ljube kolegu. Sve ovo je sa strane čežnjivo posmatrao Slavko Beleslin, koji je došao bez koleginica sa „Pinka“, pa je prošao bez ijednog traga od karmina na obrazu.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар