Nakon samo jednog pogleda prouzrokovanog dugotrajnom lošom komunikacijom, pevačica Milena Ćeranić i producent „GrandaSaša - Žika Jakšić umalo se nisu potukli na Bežanijskoj kosi, saznaje „Alo!“ od izvora koji se zatekao na licu mesta.

Proteklih dana, Žika i Milena sasvim slučajno su se sreli u beogradskom naselju Bežanijska kosa, gde oboje žive. Čim su jedno drugo spazili, počela je obostrana rafalna paljba. Prvo je Jakšić mlađanoj Ćeranićevoj uputio „kompliment“ uz opasku:
- Je li, bre, ti seljanko, kada ćeš prestati da me prozivaš, ogovaraš i pljuješ? - rekao je producent besno. Na te reči, Milena je skočila kao oparena i unela mu se u facu.
- A kada ćeš ti, seljačino, koji se frljaš padežima, prestati da me ogovaraš? Sram da te bude - vrištala je pevačica, kaže naš sagovornik.
Sve to sa strane u šoku su posmatrale nove zvezde “Granda”, koje nisu mogle da se opasulje šta se to dešava pred njihovim očima. Svađa je kulminirala kada su se njih dvoje “dohvatili” unevši se jedno drugom u lice. Čim je to video jedan od učesnika “Zvezda Granda”, brže-bolje se umešao i stao između njih kako se ne bi pobili. Iako je mladić stao između njih, Milena je u naletu besa preko njega siktala.
- Ma skloni se od mene! Samo da te ja do‘vatim, videćeš ti svog boga, kad mi dođeš u šake! - vikala je.
- Iako su se fizički razdvojili, njih dvoje su i dalje nastavili da se čašćavaju salvama sočnih uvreda, ali je agoniju okončao jedan menadžer, koji se takođe zatekao na licu mesta. U jednom momentu, on je povukao Žiku u stranu rekavši mu da bude džentlmen i da popusti pred besnom pevačicom, što je on i učinio - završava naš izvor.
Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo aktere. Sa jedne strane, Žika Jakšić nije želeo da potvrdi, ali niti da demantuje naše saznanje, pa je kratku u žurbi prokomentarisao:
- Ne želim da trošim reči na stvari koje su bezvezne!
Sa druge strane, naša saznanja Milena je potvrdila uz komentar:
To što se desilo između mene i Žike ostaće između nas. Kada bude došlo vreme da otkrijem detalje o poslovnoj saradnji i nekim eventualnim problemima, ja ću to uraditi. O ovom slučaju ne želim da javno govorim zbog toga što god ja kažem, posle se okrene protiv mene.
Podsećanja radi, netrpeljivost između Ćeranićeve i Jakšića datira još od vremena kada je učestvovala u “Farmi” zajedno sa tadašnjim dečkom Nemanjom Stevanovićem. Po njenom mišljenju, Žika je uz Popovića glavni krivac za njihovo izbacivanje iz “Granda”, dok su njih dvojica saglasni da su se “Grandove” zvezde nedolično ponašale.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар