Iako Marijana Mateus u poslednje vreme svoj raskošni talenat troši na pisanje knjiga, kićenje jelki i kreiranje modnih kolekcija i na brojne druge kreativne poslove, Verica Rakočević kaže da ne zna ko je ona, te da je ne priznaje za svoju koleginicu!

Sve je počelo kada je bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa izjavila da je „u rangu ‚Šanela‘ i ‚Prade, što je navelo njenu stariju koleginicu da je upita kako je dostigla taj nivo samopouzdanja, ali je na njeno zaprepašćenje dobila vrlo čudan odgovor.
- Samopouzdanje imam otkad znam za sebe, a za „Šanel“ i „Pradu“ saznala sam veoma rano, kao supruga Miodraga Kostića - rekla je tom prilikom Marijana.
- Baš sam bila iznenađena Marijaninom izjavom u emisiji o svetskim markama. Pa meni, koja se bavim ovim poslom 28 godina, nikad ne bi palo na pamet da kažem da sam dostigla nivo „Prade“ i „Šanela“, pa me je interesovalo odakle joj toliko samopouzdanja, ali mi je nekako nespretno odgovorila da je za njih čula udajom za Kostića. Možda je novinari nisu lepo pitali, hahaha - započinje razgovor za naš list Verica, koja je medijima na samom početku uputila i kritiku zbog titula koje dodeljujemo javnim ličnostima.
- Niko vam neće zameriti ako mu dodelite titulu koju ne zaslužuje. Pa ne bih vas ni ja zvala da se pobunim ako biste me potpisali kao najboljeg naučnika fizike ili ne znam čega. Samo hoću da kažem da dosta ličnosti dobiju titule koje ne zasluže. Poznajem Marijanu i Suzanu, mislim da su okej osobe, a što se tiče kreatora, poznajem i cenim rad Ivane Rabrenović, Dragane Ognjenović, Bate Spasojevića, Zvonka Markovića, Darka Kostića, Ane Ljubinković i još nekolicine njih - objašnjava Rakočevićeva.

Nisam prodala dušu đavolu!
Veliku pažnju protekle nedelje izazvalo je hapšenje srpskog „kralja puteva“ Mila Đuraškovića, koji se pominjao kao glavni finansijer Veričine revije.
- Molim vas, to je takva glupost. Taj gospodin nije bio finansijer moje revije. Iz UMMS-a su mi poslali fotografije deset devojaka i ja sam među njima odabrala malu Dariju, ne znajući ko joj je otac, već sam je birala na osnovu izgleda. Nisam prodala dušu đavolu - objašnjava naša poznata kreatorka.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар