Pljuni, pa liži! Nema mira u kući Velikog Brata. Ukućani su dobili zadatak da organizuju kraljevsko venčanje po ugledu na svadbu britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton od 29. aprila.

Nirmal i Soraja će glumiti kraljevski par, ali najveću pažnju i dalje privlače ljubavnici Marijana i Nemeš.
Par koji je pažnju na sebe skrenuo seksajući se u nekoliko navrata u poslednje vreme se dosađuje i svađa s ostalim ukućanima. Marijana je tako izjavila da je ne brine šta će ljudi pričati o njoj, jer ima život i van kuće, verovatno misleći na dvogodišnju ćerkicu i muža. A, kako je rekla, izaći će iz kuće čista srca jer „ne planira da prodaje ni obraz ni guzicu za evre“.
„Ništa me ovde ne zanima. Ja imam svoj život napolju. Neću prodavati guzicu za evre. Izaći ću odavde čistog obraza i čista srca“, rekla je gotovo kroz suze Marijana u razgovoru s Nemanjom.
Uloga kraljice Elizabete pripala je Brendonu, a njenog supruga princa Filipa glumi Duško. Nemeš i Marijana su princ Čarls i Kamila. Brendon i Nemeš, koji je postao poprilično bahat od kako mu je dodeljena uloga princa, nisu prestajali da provociraju jedan drugog, a Nemeš je provokativne komentare upućivao i Dušku.
Naravno, Brendon mu nije ostao dužan, pa je komentarisao izgled Nemešovih nogu, za koje je rekao da su vrlo ružne, što je „princa Čarlsa“ prilično iznerviralo. Održane su i lažne nominacije, a nominovani su Nemeš, Marijana i Brendon.

Brendon i Nemeš pred obračunom!
U kući Velikog Brata vlada velika netrpeljivost između Brendona i Nemeša, a čini se da je samo jedna varnica dovoljna da dođe do fizičkog obračuna. Brendon je Nemeša isprozivao i nazvao ga egocentrikom, koji je nesposoban imati prijatelje.
„Ili ću te napušiti najžešće ili, mislim da je tako najbolje, nećemo uopće komunicirati“, uzvratio je vidno iznervirani Nemeš.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар