Iako se čini da je Nikola Nemešević gotovo siguran u svoja osećanja prema Marijani Čvrljak, pa mu zato smeta svako ko joj se približi, Hrvatici, izgleda, nije baš stalo do njenog dragog! Naime, Marijana je priznala da ima potrebu za drugim muškarcima, a i da će Nemeš, ako nastavi sa ljubomorom, ostati bez nje i nikada je više neće videti.

Frka je počela kada je Nemešević saznao za njen poljubac sa Brendonom i tada je bukvalno odlepio.
- Izaći ću odavde i više me nikad nećeš videti, samo se ti ponašaj tako! - bila je oštra Marijana i odmah spustila na zemlju Požarevljanina, koji kao da je lud od ljubavi prema njoj.
- Sad sam u velikoj dilemi šta da radim jer je to bio on. Osećam da bi trebalo da reagujem, a nemam potrebe jer je on to što je. Jesam li ja budala ili nisam, ne znam - rekao je Nikola svojoj lepšoj polovini, a onda se obratio i Brendonu.
- Pošto ti voliš muškarce, nemam problem, ali nemoj da praviš budalu od mene na televiziji! - rekao je Nemeš, ne razmišljajući o tome što je u toj „priči“ glavni akter bila njegova devojka.

Brendon: Pozvao bih Marijanu u krevet!
Pošto je poljubac Marijane i Branislava podigao veliku prašinu, Veliki Brat je odlučio da pozove Radonića u ispovedaonicu i upita ga nešto više o čuvenom poljupcu.
- Ja sam njoj prišao i poljubio je! Prijao mi je poljubac jer je najlepša ukućanka, i rado bih je pozvao u svoj krevet. Ona Nemeša vrti oko malog prsta - bio je iskren Brendon, koji je od operskog pevača dobio lakat u stomak, „sasvim slučajno“.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар