Pošto je otišao Vladimir, glavni "kamen spoticanaj" Marijana i Nemeš su se u kući totalno opustili, na njima svojstven način. Njih dvoje su se na žurki posle zadatka sa kutijama polivali vodom i pićem pa su uprljali celu kuću, a kasnije je, kažu oni koji su gledali, pao najstrastveniji seks do sada.vA u igri sa kutijama jedan po jedan takmičar ispada. Stanare je zadatak u početku oduševio. U kutijama su pronašli vode i čokoladice i bilo im je jako zabavno. Selili su se s mesta na mesto, a Horvat je svima govorio da odustanu jer i onako neće pobediti.
Antonija je prva primetila prednosti života u kutiji. Rekla je kako sad konačno može skinuti majicu a da je niko ne vidi. Emu je fascinirao kondom koji je pronašla ispod kutije.
Horvat je pričao kako je samo u boksericama jer mu je vruće te da je spreman da piški u jednu od boca koje ima ispod kutije ako 'zagusti'.
Nemeš je oponašao glas Velikog Brata i pozvao sve stanare u ispovedaonicu. Naseli su samo Nikola i Lester koji su izašli iz kutije i izgubili pravo da i dalje učestvuju u utrci za imunitet. Nikola i Lester ljuti su na njega jer ih je prevario imitirajući Velikog Brata. Nikola je Nemešu rekao kako nije fer što je zeznuo njih zbog Marijane, a on mu je kratko rekao da ljubav nije fer. Nikola je na kraju rekao da bi najbolje bilo da svi izađu iz kutija kako bi Marijana dobila imunitet. Soraja, Horvat, Nirmal i dalje su pod kutijama. Iz igre je ispala i Ema koja je 'nasela' na foru Velikog brata da će dati imunitet svima koji za dve minute dođu u ispovedaonici. Marijana je odbila ponudu Velikog brata da u zamenu za imunitet sazna informacije iz spoljnog sveta. Iako ju je Nemeš intenzivno nagovarao da odustane, ona nije htela. Ipak, polakomila se. Kad je Veliki brat rekao da daje dve nedelje imuniteta stanaru koji prvi dođe do ispovedaonice, potrčala je brzinom svetlosti. U ispovedaonici je našla vitamine dovoljne za dve nedelje i naljutila se zbog 'neslane' šale. (Svet)


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар