Priča o srpskom teniseru u junskom izdanju magazina "Vog" objavljena je pod naslovom “Hot Shot Novak Đokovic" i u njoj ćete saznati da je Nole "ozbiljna pretnja "Nadalu i Federeru", i videti kako je teniser u kupaćem kostimu pozirao modnom fotografu Normanu Džinu Roju.
Magazin za Novaka piše da je on "najpoznatiji Srbin na svetu", da je "toliko vreo, i na terenu i uživo, da čak i rodni Beograd sme da poseti samo na brzinu, kako ga zemljaci ne bi rastrgli", ali i da je "prešao dalek put od nezrelog klinca koji bi ponekad zasijao na terenu, a češće se šalio".
Novinar magazina "Vog" dodaje da je "Nole u izvrsnoj formi - žestok, brz, snažan i u napadu i u odbrani", da je njegov engleski odličan i da govori četiri jezika, ali da u pisanju (pošto je Nole sam morao da napiše reč-dve za magazin), nije vešt. "Licem u lice - to je druga priča. Siguran je u ono što govori". "Đoković stvarno voli svoj posao. Tenisom je želeo da se bavi od kad je imao sedam godina. Voli taj srednjovekovni viteški aspekt tenisa, nadmetanje, ludu hrabrost". (Izvor: Mondo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар