Bivši ukućanin Velikog Brata, Dražen Bogdan, je u petak uveče na kratko posetio stanare. Pojavljivanje vatrogasca iz Zeline koji se oseća bolje posle teškog pada zbog koga je odlučio da se više ne vrati u kuću na Košutnjaku, je izazvalo opšte oduševljenje ukućana.

Ipak, Dražen je došao sa zadatkom koji ih je ostavio bez daha. “Nisam ušao u kuću ponovo” rekao je Bogdan stanarima. “Došao sam da vas posetim samo. Bio sam dugo u bolnici, ležao sam dve nedelje, ali sada je sve uredu kao što vidite.“ Okupljeni u dnevnoj sobi, svi ukućani su radoznalo slušali Dražena. Pojedinci su ga čak posmatrali sa suzama u očima kada je opisivao svoje nevolje i koliko mu je teško bilo u bolnici. Međutim svi stanari su ostali nemi kada im je rekao da među njima postoji uljez.
Hteo sam da znate da među vama postoji krtica – otkrio je Dražen. – Na vama je da otkrijete o kome se tačno radi. Znam da vas očekuje buran period, ali sam mislio da vam učinim.” Inače, Marijana je obelodanila da je Soraja na tajnom zadatku i da treba da optuži Nirmala da je on „obaveštajac“.

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар