Da li poučen izjavom Ivana Ivanovića da loše radi voditeljski posao, zbog umora ili iz nekog trećeg razloga, direktor „Grand produkcije“ iznenada je najavio da će otići u svojevrsnu estradnu penziju.

- U „Grandu“ već postoje izuzetno sposobni i vredni ljudi, jer ja sam ne bih mogao sve ovo da izguram. Od ove godine počinjemo sa velikim pripremama ljudi koji će biti u stanju da umesto mene vode „Grand produkciju“. Ako odlučim da se povučem, zadržaću funkciju supervizora, koji će samo kontrolisati poslove naše produkcije - izjavio je Saša Popović u intervju za nedeljnik „Helou“, a otkrio je i šta će raditi kada se bude penzionisao.
- Iskren da budem, sve više me privlači kućna atmosfera. Voleo bih da putujem sa porodicom, da obiđem Evropu, Ameriku i posetim one zemlje koje dosad nisam imao priliku da vidim - dodao je lider „Grand produkcije“ i osvrnuo se na nedavne spekulacije o svađi sa Lepom Brenom i Slobodanom Živojinovićem.
- Brena je moja venčana kuma, a Boba je krstio moju ćerku Aleksandru. Mi smo najbolji prijatelji, koji stanuju jedan pored drugog. Jedino razmimoilaženje u stavovima koje se desilo između Brene i mene bilo je kada je ona snimala svoj poslednji album. Smatrao sam da je u tom momentu trebalo da snimi drugačije pesme. Sada sam Breninim novim materijalom prezadovoljan - ispričao je Saša, koji ističe da negativne priče o „Grandu“ ne potiču iz njegove kuće kao i da produkcijsku kuću sad ne bi prodao ni za koje pare. (Alo)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 07 мај, 2011  

    Hvala Bogu

Постави коментар