Korpulentni đetić Vladimir Tomović, koji je pre tri nedelje ušao u kuću Velikog Brata, kada se ne svađa ni sa kim, otkriva pikanterije o sebi, pa je Nikoli, Nirmalu i Lesteru rekao da je imao seks sa preko 150 devojaka, od kojih su dve bile Sorajine drugarice.

- Kada sam na testiranju za „Velikog brata“ rekao sa koliko sam njih spavao, nisu mi verovali. Bilo me je sramota. Spavao sam sigurno sa preko 100 cura. Jedne godine sam se takmičio s bratom i za tri meseca u letnjoj sezoni bio sam sa 25 cura, a tokom tri zime u Novom Sadu sa 70, 80 devojaka. Čak sam devet bratovljevih riba opalio - hvalio se Tomović svojim novim drugarima, od kojih mu samo Lester izgleda nije poverovao.
– Ih, kakav don žuan - ironično mu je dobacio Makedonac, dok je Nirmal počeo da povezuje.
- Šta ti je čovek? Uđe u „Velikog brata“ i dočeka ga treba (devojka) koju zna - pokušao je Bosanac da sazna da li je Vladimir bio i sa Sorajom, ali je Tomović to negirao.
- Šta? Ti misliš da sam ja bio sa...? Ništa s njom nisam imao, ali sam s njene dve drugarice bio - otkrio je Vladimir, koji je potom promenio statistiku i povećao broj svojih seksualnih objekata.
- Ma spavao sam sa više od 150 devojaka, to je sigurno. Sve to jer me je prva cura upropastila. Uhvatio sam je u prevari sa najboljim drugom, posle se i udala za njega i rodila mu dvoje dece, a ja sam joj uzeo nevinost - ispričao je svoju tužnu istoriju Tomović. (Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар