Pošto je oslobođen iz jazbine, presrećni Vladimir je krenuo u akciju. Soraja, Marijana i Ema su se ustremile na Brendona. Shvativši da mu nema druge, on je pobegao iz sobe. U krevetu su ostali Bojana, Vladimir, Antonija, Horvat i Ema. Brendon se uskoro vratio u sobu, a Ema ga je pitala da li hoće da ga siluje, i pokušala da ga uvuče u krevet. On se branio, a ostali su se smejali.
Marijana i Bojana su u dvorištu zaključile kako Vladimir sigurno ima tajni zadatak kad joj je toliko naklonjen. Kasnije ju je Vladimir pozvao da spava pored njega, i ništa više, ali ona je zaključila da to nije pametno. Marijana joj je kolegijalno savetovala da se ne prepušta osećanjima, mada Bojana nije ravnodušna prema Vladimiru.
Žena Lavica je opet postavila nove zadatke pred stanarke. Bojana je uspela u svom zadatku, i oslobodila Radašina. Nemeš, Nikola, Nirmal i Duško ostali su sami u "jazbini" i ne izlaze iz autobusa. Brendon je u glavnoj kući za to vreme trčkarao i igrao balet. Iako se svojski trudi da bude primećen, čini se da ga stanari ignorišu.
Uskoro im se javila Žena Lavica, koja je dala priliku Emi i Marijani da spasu svoje muškarce. Za sedam minuta morale su da nađu što više muških tangi. Za svaki par tangi koje nađu, oslobodiće po jednog stanara. Nemeš je nešto kasnije "u jazbini" pojasnio VB-u zašto je udario rukom u zid. Objasnio je da su ga ponele emocije, a VB mu je na saopštio kako je to koštalo stanare još hiljadu i po evra. (Index.hr)





Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 05 мај, 2011  

    pa stvarno vise taj Jebes nije normalan!

Постави коментар