POGLEDAJTE NAJNOVIJE VESTI  "RIJALITI MALDIVI"!

Produkcija televizije Hepi priprema novu emisiju. Iako se u medijima spekulisalao da je reč o novom rijalitiju, od leta će startovati šou koji će više ličiti na igre bez granica.

Kako smo nezvanično saznali ubrzano se radi na pripremama šoua koji još nije viđen na našim prostorima. Mediji već bruje da je u pitanju rijaliti “Maldivi” koji će zameniti “Parove”, ali izvor blizak produkciji nam je otkrio da je sve još u fazi pripreme i da se scenario još ne zna.

-Tačno je da se priprema nova emisija – rekao je izvor za Novosti online. – Šou počinje pre leta i trajaće nekoliko meseci. Nije tačno da se radi o rijalitiju, već o televiziskom formatu koji je sličan igrama bez granica i neće se zvati “Maldivi”. Još uvek se ne zna kako će izgledati scenario i ne održavaju se tajni kastinzi kao što su objavili pojedini mediji. Sve će se znati za mesec dana kada će biti poznati svi detalji.

Cilj šoua je da okrene mlade sportu, a učesnici koji će biti isključivo iz Srbije, takmičiće se u fizičkim sposobnostima, ali će imati priliku da pokažu i koliko su obrazovani.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 10 мај, 2011  

    Vec su bili kastinzi.

Постави коментар