Milan Popović, verenik Severine Vučković, i srpski “kralj bakra”, moraće da spremi bar 300.000 evra ako ima nameru da ispuni želju svojoj dragoj.

Pevačica je naprosto oduševljena venčanicom koju je nosila Kejt Midlton kad je rekla sudbonosno “da” britanskom princu Vilijamu i najavila da će njena ipak biti za nijansu lepša.
Ako to “lepša” podrazumeva svu raskoš kojom je odisala princezina svilena haljina boje slonove kosti sa gornjim delom od ručno rađene čipke i šlepom dugim 2,17 metara, onda će nekrunisani srpski kralj bakra sigurno iskeširati koju hiljadarku više od onih 285.000 evra, koliko je kraljevska porodica platila modnoj kući “Aleksandar Mekvin” za ovo umetničko delo Sare Barton.
Nedavno je na društvenoj mreži tviter osvanuo status buduće srpske snajke, u kom je pisalo:
- Predivna venčanica koju nosi Kejt na dan njenog venčanja.
Nakon ove konstatacije, “Kurir” je kontaktirao Severinu, koja, iako je naglasila da nema profil na tviteru, već da neko piše statuse pod njenim imenom, potvrdila je da ima identično mišljenje kao “lažna Severina”.
- Mlada je prelepa, a haljina je fascinantna. Ipak moja će biti za nijansu lepša – rekla nam je uvek dobro raspoložena Seve. Što će reći – Milane, odreši kesu! (Scandal.rs)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар