Voditeljka Irina Radović preći će iz „Emoušna“ na „Prvu“ i voditi emisiju „Žene“, što je sada i zvanično potvrđeno.

Naime, u saopštenju sa TV „Prva“ stoji da je transfer zvanično završen i da će Radovićeva biti peta voditeljka novog tok šoua pored Ivane Zarić, Nataše Ristić, Maje Volk i Marije Kilibarde.
- Radujem se saradnji sa „Prvom srpskom televizijom“ i sa velikim nestrpljenjem očekujem početak nove emisije „Žene“. Sarađujem sa izuzetnim profesionalcima i sjajnim voditeljkama, sa kojima sam već postala veoma bliska. Uverena sam da će gledaoci uživati sa nama svakog četvrtka u 22 sata - rekla je Irina.
(Alo)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 30 јун, 2011  

    Pogledao sam upravo zavrsenu emisiju "Zene". Mogu samo da kazem da mi je u trenutku bilo zao ovog hrvata za kojeg mogu reci da je dosao nepripremljen, bolje to da kazem, nego da kazem da ne zna zasto je dosao i kod koga je dosao. Jednom recju gospodin je bio SAZVAKAN. Od Ivanovica sam ocekivao vise sprdnji. Al i pored toga je bio odlican i na mestu. Svaka cast samo napred.

  2. Анониман // 30 јун, 2011  

    Voditeljke treba da budu neutralne. Ispale su prave seljanke. Ivan je i trebao da kaze ono sto je rekao ali voditeljke su preterale.

  3. Nataša Spasović // 01 јул, 2011  

    DRAGE ŽENE!
    Sinoćna emisija je bila jako ružna!
    Čini mi se da ste stajale na strani Ivana Ivanovića,jednog vrlo nevaspitanog čoveka,koji je sinoć srbe predstavio kao vulgarne ljude sa prostačkim smislom za humor! Ako se vi smejete njegovim fazonima onda verovatno nikada niste bile u društvu duhovitih ljudi. Vaš gost iz Hrvatske ostavio je utisak nepripremljenog i rezervisanog čoveka, u svakom slučaju bolje je i to nego biti agresivan i neiskren, kao ovaj "naš" šarmantni lepotan.
    Ako vam je ženski rod u naslovu emisije onda molim vas opravdajte to, nemojte da i vama izgovori budu komercijalna emisija, široke narodne mase... kada već imate mogućnost onda se borite da produbite poruke na način koji će druge OSVESTITI!!!
    Sinoć je jedan ženomrzac bio izmedju pet žena, a vi niste uspele ni malo da mu "zabiberite"! Zašto ste onda takvo ime dale emisiji? Vi ste na televiziji i ne nojte braniti samo svoje lične stavove, vi zastupate žene!
    KORISTITE MALO PRAVIH,A NE MNOGO LAKIH REČI !!!
    Pošto niste vi njega onda je on obrukao vas u svojoj završnoj reči. Izvinio vam se za vreme koje vam je oduzeo u svom ozbiljnom i duhovitom izlaganju, a koje biste vi potrošile na priču o dijeticama i štiklicama!!!!
    Molim vas razmislite o ovome!
    Bila bih srećna kada biste uspele da razmišljanja drugih podignete na malo viši nivo,
    to je vaš zadatak!!!
    Želim vam puno sreće i hrabrosti!

    Nataša Spasović

Постави коментар