Zadatak ukućana je da uz kratke pauze život odsada provode zatvoreni u kartonske kutije iz kojih mogu samo jedni s drugima da razgovaraju.
Neki od ukućana mislili su da je život u kući Velikog brata život u ograničenom prostoru. E, pa jučerašnji izazov sigurno im je promenio percepciju.
Naime, ukućani od juče žive u kutijama. U njima imaju dovoljno vremena za razmišljanje o svemu. Veliki brat im je rasporedio dvanaest velikih kutija, po jedna za svakog ukućanina. Na svakoj kutiji nalazi se fotografija s ukućaninom koji je u kutiji. Svakih petnaest minuta Veliki brat će proveravati ukućane kako su. Oni će to potvrđivati mašući maramama provučenim kroz otvore na kutiji. Ko se ne odazove na poziv Velikog Brata , biće diskvalificiran.
Veliki brat će u određenom vremenskim intervalima ukućanima davati kratku pauzu koju smeju da iskoriste kako žele. Ukućani naravno regularno komuniciraju među sobom. U svakoj kutiji nalazi se paket za preživljavanje koji pripada ukućaninu koji je unutra. Ko najduže ostane u kutiji, on je pobednik, postaje kapitan kuće i dobija brojne povlastice. Zadatak je vremenski neograničen.
Ukućani na sve načine pokušavaju da se zabave. Ema, Soraja, Antonia, Horvat, Lester i Nikola su najglasniji, dok ostali ćutnjom čuvaju svoju energiju. Brbljivim ukućanima seks je nezaobilazna tema. Horvat i Nikola ulaze u sitne detalje koji ne gode Sorajinim ušima. Pevaju, smeju se i maštaju o radnjama koje su moguće u ovom malom ograđenom prostoru. Niko od ukućana ne planira odustane od kapitanske titule i svih privilegija koje idu uz to. Međutim, samo jedan može biti imun na nominacije! (Izvor: Svet)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар