Marija Karan (29) jedna je od retkih naših glumica mlađe generacije koja se otisnula preko bare u nameri da izgradi karijeru. Marija trenutno glumi u američkoj seriji „Tajni slučajevi“, a igrala je u filmovima „Obred“ sa Entonijem Hopkinsom i „Oružje“ sa Žan-Klod van Damom.

„Volim filmove koji me ne ostave ravnodušnom, film koji me nasmeje ili rasplače ili isprovocira na neki način je dobar film“, rekla je Marija u intervjuu za portal „index“ i osvrnula se na eventualno skidanje za potrebe filma:
Ako je to nešto što je neophodno za moj lik i radnju filma, to mi ne bi bio problem“, tvrdi ona.
Tokom snimanja filma „Obred“, Marija je glumila s Entonijem Hopkinsom, legendom Holivuda:
Bilo je sjajno biti deo velike holivudske produkcije i ekipe koja ima tako velikog glumačkog asa. Toni je stvarno božanstven i divan. Veoma je šarmantan i prepun je energije. Ima osmeh dečaka i godine mu dobro stoje. Za jedan kadar u filmu gde je bez majice čak je dobio i aplauz samo za pojavljivanje“.
Za Van Dama je Marija rekla da je ćudljiv i da se dosta razlikuje od Hopkinsa. U filmu „Oružje“, čija se premijera uskoro očekuje, Marija tumači glavnu žensku ulogu. Ona mnogo vremena provodi u Americi i odvojena je od porodice i prijatelja:
Često putujem i dolazim da vidim prijatelje i porodicu, tako da mislim da se viđamo i previše za relacije na kojima sam, ali mi nedostaju da dele trenutke i sve lepe stvari kroz koje prolazim. Bilo bi lepo da su stalno sa mnom“, kaže Marija.
Iako ima dečka, priznala je da sad i iz ove perspektive o udaji, deci i povlačenju iz sveta glume ne razmišlja, iako joj to zvuči lepo i idilično.

Najdraži film „Kad porastem biću kengur“
Marija je otkrila da joj je najdraži domaći film „Kar porastem biću kengur“ iz 2004, koji je režirao Radivoje Andrić:
To je bio moj prvi film, a strani mi je ‚Obred‘, jer je to iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Nemam uzore, ali poštujem i volim rad mnogih umetnika. Možda me ljudi povezuju s nekim glumicama, a mislim da je to više zbog fizičkih sličnosti. Što se tiče mog senzibiliteta kao glumice, najviše sličnosti imam sa samom sobom i negujem neki svoj stil.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар