Bivša ukućanka Velikog brata za Novosti online govori o odnosu sa Nikolom, razočarenjima, Horvatu i Soraji, ali i ljubavi sa još uvek aktuelnim dečkom Slavenom

Studentkinja iz Beograda, Tamara Đorđević koja je u nedelju uveče napustila kuću Velikog brata za Novosti online govori o tome kako ju je Slavica razočarala, kome se najviše divi od ukućana, ali i o tome kako će sa Nikolom ostati u drugarskim odnosima iako se spekulisalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Dok uživa u ljubavi sa Slavenom koga još više voli posle kontraverznog upada u kuću, nada se pobedi Horvata ili Soraje za koje misli da su divni ljudi.

Tamara kaže da je prilično zadovoljna učešćem u rijalitiju, ali da joj je žao što nije ostala duže u kući, najviše zbog nagrade.

-Srećna sam što sam sa svojom porodicom – rekla nam je bivša ukućanka. – Prezadovoljna sam učešćem, ali mi je krivo što nisam ostala duže. Bilo je vreme da odem jer su svi već psihički istrošeni.

Ono što je svakako obeležilo Tamarino učešće je prisno druženje sa Nikolom Maurovićem, ali i iznenadni upad u kuću njenog dečka Slavena koji se na ovakav gest odlučio iz ljubomore i revolta.

- Bilo mi je jako teško kada sam ugledala Slavena na zidu kuće – otkrila nam je Tamara. – Danima sam razmišljala šta se to događa van zidina i nije mi bilo svejedno. Iako su svi mislili da ću raskinuti sa njim, mogu vam reći da do toga nije došlo. Ja Slavena volim još više posle ovoga i srećna sam što sam i dalje sa njim. Sačekao me je kada sam izašla i trenutno uživam u njegovoj ljubavi. Sa Nikolom sam se lepo družila i nisam razmišljala da ćemo imati nešto više od prijateljstva. Jako smo slični i zato smo se zbližili. Kada izađe popićemo kafu, ali bih volela da nastavimo da se viđamo.

Na pitanje da nam kaže ko je od ukućana najviše razočarao, a najviše oduševio, studentkinja je bez razmišljanja rekla da je Slavica ta koja ju je malo razočarala, a među njoj omiljenim stanarima su Horvat i Soraja sa kojima se najbolje slagala.

- Mislila sam za Slavicu da je super žena, ali se ispostavilo da me je ogovarala iza leđa, pa me je ona malo razočarala – izjasnila se do jučerašnja stanarka kuće VB. – Što se tiče ostalih, sa svima bih mogla da popijem kafu po izlasku. Ipak za mene su bez premca Soraja i Horvat, iako sam se malo iznenadila što me je on nominovao, ali mi je posle rekao da se gorko pokajao. Razumela sam ga. Za njega i Soraju mogu da kažem da su moji favoriti i nadam se da će bar neko od njih dvoje pobediti.

Iako je odnos sa Slavenom i Nikolom postavila na svoje mesto, u kući VB , strastima su se predali Nemeš i Marijana kojima je Tamara poželela puno sreće po izlasku.

- Njih dvoje su zaljubljeni, tako mi se bar činilo. Načula sam šta se sve piše o njima, ali jamogu da vam kažem da im želim puno sreće. Super bi bilo ako bi mogli da opstanu i po završetku rijalitija, ali to ćemo tek videti. On je veoma mlad , a ona ima dete, ne znam kako će moći sa time da se nose. (Novosti)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар