Iako je višegodišnji humanitarni rad Seke Aleksić poznat javnosti, folk zvezda se našla na udaru Isidore Bjelice, koja je javno uputila kritiku na njen račun zbog toga što nije učestvovala u njenoj humanitarnoj akciji.

Kako je izjavila u emisiji kod Bokija 13, Isidora je tražila od Seke haljinu za svoju humanitarnu reviju, ali ju je ona navodno odbila. Pošto ovakav gest nikako ne liči na Aleksićevu, pozvali smo je da saznamo šta se zapravo desilo.
- Nepoznata žena me je u ime Isidore Bjelice pozvala pet dana pred njihov događaj i tražila mi haljinu. Ja sam tada bila na odmoru, pa sam joj rekla da je trebalo ranije da mi se jave. Zato gospođi Bjelici poručujem da se prvo informiše o svemu, a ne da priča gluposti jer me nije ona lično ni pozvala, već neko u njeno ime. Inače, sve smo više svedoci šta ljudi sve rade da bi dospeli u centar pažnje. Smatram da o humanosti niko ne treba da mi drži predavanje, moja dela govore više od reči - izjavila je Seka Aleksić.
Inače, opšte je poznata stvar da Svetlana Aleksić već dugi niz godina ima svoj humanitarni fond, kojim je pomogla brojnim ljudima kojima je to bilo najpotrebnije, uključujući i ugrožene posle zemljotresa u Kraljevu.

Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 03 мај, 2011  

    naravno, lepo joj je odgovrorila kraljica Seka.

  2. Анониман // 03 мај, 2011  

    Bravo Seko!

Постави коментар