Stanari kuće VB uživeli su se u svoj zadatak glumljenja kraljevske porodice. Brendon koji je glumio kraljicu Elizabetu II se ipak istakao kao najbolji u svojoj ulozi ali nije propustio priliku da se uđe u sukob sa Nemešom. Iako su ukucani bili zaokupirani novim nedeljnim zadatkom u kojem je većina i uživala, našli su vremena i da se posvađaju.
Tolerantnost je sve niža i niža i njihovi odnosi se menjaju iz dana u dan. Od ljubavi do mržnje i onda opet nazad. Gotovo da nema ukućanina koji se nije sa nekim posvađao. Međutim, jedan od glavnih aktera ovog serijala, ljubavnik Nemes se silno naljutio na Brendona koji mu je rekao da ima “ružne noge” i da je egocentrik. Nemeša je ovo izvelo iz takta pa mu je odbrusio da će ga “napušiti najžešće”. Svađa se zavrsila tako što je Nemeš bacio žvaku u šolju kafe nanjenoj kraljici. Nemeša je uspeo da razljuti i Nirmal, koji je želeo da smiri strasti između Nemeša i Nikole, koji je stao na Brendonovu stranu. Međutim, Nemes je rekao da njemu ne trebaju posrednici. I pored svađa u kući VB, ima i puno smeha. Najviše smeha su izazvali Dusko i Brendon u svojoj glumi kralja i kraljice. (Svet)






ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 24 мај, 2011  

    aj soraja kurvetina,ma cim si totalna falc u silikonima kako si mozela da zaboravis to zube da popravis,ruzna gadna nevidena

Постави коментар