Izjava voditelja Vlade Stanojevića da je „RTS poslao Ninu na ‚Evrosong‘ kao slepicu i da je na nju potrošeno svega 100 evra“ iznervirala je čelnike javnog servisa, pa su rešili da mu javno odgovore.

Na adresu naše redakcije stiglo je saopštenje, koje je potpisala Nevena Marković, šefica odseka za pres i odnose sa javnošću RTS-a, koje objavljujemo u celosti:
„Osoba koja se, bez vidljivog razloga, odaziva na Vladimir Stanojević, a sebe predstavlja kao manekena, učesnika velike braće, farmanologije, eksplicitnih kućnih video-snimaka, izjavila je na jednoj društvenoj mreži, a potom ‚repetirala‘ tu izjavu, da je ‚RTS Ninu poslao u Nemačku kao slepicu, potrošivši na nju 100 evra‘. Možda bi tužilac mogao da kaže koju reč na društveno neprihvatljivo ‚slepica‘, a sud da presudi da ovaj farmer mesec dana nosi i ne skida tamni povez preko očiju. Da vidi kako je ljudima osuđenim da celi život gledaju u crno, a da ih onda neki ‚slepi mozak‘ naziva ‚slepcima‘.
Što se nas tiče, odgovaramo ovom farmeru isključivo zbog brojnih čitalaca koji su bili izloženi njegovoj gluposti. O našoj Nini dva meseca brine ekipa od preko 30 ljudi. Svi su okupljeni oko iskusnog i profesionalnog tima RTS-a i autorke pesme Kristine Kovač. Ukupno je njih 17 otputovalo sa Ninom u Dizeldorf. Nina je, videli ste, blistajući ušla u finale, svetski mediji pozitivno ocenjuju njen nastup, pesmu, stil, koreografiju i opšti utisak koji ostavlja srpska delegacija. Toliko o ‚slepcima‘, ‚100 evra‘, ‚koreografiji‘“, navodi pres služba javnog servisa.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар